19 / 04 / 2024

Kırıkkale'de eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Kırıkkale'de eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları son sürat devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, kentte devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.




Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları sürüyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, devam eden okul inşaatlarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.


Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, "2017 itibariyle inşaatına başlanan ve hızla devam eden, Yuva mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Osman Gazi Mahallesindeki Özel Eğitim okulu ve Yahşihan Yeni sanayi bölgesinde başlayan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi inşaatlarının geldiği aşamayı yerinde gördük. Eğitime yönelik yatırımlarımızın hızla yükselmesi her geçen gün artarak devam etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kaliteli bir eğitim hizmetinin verilmesi için fiziksel mekânın öneminin farkındayız. Devletimizin bütün imkânlarını en verimli şekilde kullanarak güzel eğitim ortamları oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Bundan sonra Kırıkkale'mizin yeni okul ihtiyacından çok mevcut okullarımızın yenilenmesine ihtiyaç olduğunu söyleyebiliriz" diye konuştu.



Hürriyet


Geri Dön