23 / 04 / 2024

Kırklareli Yayla Mahallesi meydan düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Kırklareli Yayla Mahallesi meydan düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Kırklareli Belediyesi tarafından Yayla mahallesinde başlatılan meydan düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yayla Mahallesi Cadde ve Sokakları Sağlıklaştırma Projesi' kapsamında cadde ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarının devam ettiği bildirildi...




Kırklareli Belediyesi tarafından Yayla mahallesinde başlatılan meydan düzenleme çalışmaları devam ediyor.


Kırklareli Belediyesi tarafından Yayla mahallesinde yapılan sağlıklaştırma çalışmalarının yanında meydan düzenlemesi çalışmaları da devam ediyor. Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, 'Yayla Mahallesi Cadde ve Sokakları Sağlıklaştırma Projesi' kapsamında cadde ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.


750 bin lira bütçe ile projenin uygulandığı belirten Başkan Çağlayan, Yayla Parkı içerisinde düzenleme çalışmalarının da devam ettiğini dile getirerek, "Kırklareli'nin ilk yerleşim yeri olan Yayla Mahallesi’nde cadde ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarımızı tamamladık. Trakya Kalkınma Ajansının desteği ile tamamlanacak olan projemizin maliyeti 750 bin liradır. Proje kapsamında Yayla Meydan düzenleme çalışmalarımız devam etmekte olup, Yayla mahallesinin tarihi dokusu yaşatılacaktır. Çalışma sonunda Yayla mahallesine hareket getirecek bu proje ile ilgi çekecek olan bir bölge haline geleceğini düşünüyorum" ifadelerini kaydetti.



Milliyet


Geri Dön