26 / 04 / 2024

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 



Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,  TOKİ  3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini söyledi. Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projenin sonuna gelindiğini ifade ederek, 1 ve 2. etap konutlarının daha önce hak sahiplerine teslim edildiğini söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre TOKİ ile yaptıkları işbirliği sonucunda yapılan konutların yüksek standartlarda olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları ifade etti:

"Ara vermeden hızlı şekilde bölgede çalışma gerçekleştiriliyor. Bağbaşı kentsel dönüşümümüz 2009'da ki ilk projelerimizden bir tanesiydi. TOKİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Kırşehir'in üniversite ve şehir arasında kalan çarpık yapılaşmanın olduğu bölgenin daha modern şekilde düzenlenmesi söz konusu. Burada yaşayan insanlarımızın daha konforlu bir şekilde hayatlarını sürdürmesi için hayata geçirdiğimiz proje kapsamında bölgede modern bir Aile Yaşam Merkezi yapıyoruz. 3. etap konutların sahipleri kura ile belirlendi." dedi. 
 


Geri Dön