29 / 03 / 2024

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.



Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Deniz ve Kırşehir Tapu Kadastro Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı toplantıda, vatandaşların tapu sorunu dinlendi. 

Mahallede 60 yıllık tapu sorunu olduğunu söyleyen Başkan Deniz, sorununun çözümü için ellerinde gelen tüm çaba ve gayreti gösterdiklerini belirtti. 

Toplantıda konuşan Başkan Deniz, "İlçemiz Fevzi Çakmak Mahallesi 103/2 parsel olarak bilen alan şuan mevcut durumda üzerinde ev bulunmasına rağmen tarla vasfında gözükmektedir. İmar barışının çıkması ile buranın arsa vasfına geçmesi için uğraşmaktayız. Bugün burada Tapu Kadastro Müdürlüğü görevlileri ile bilgilendirme toplantısı düzenleyerek, tarla olarak gözüken yerlerin arsaya vasfına ondan sonrada tapusunu alamayan ve iskanını alamayanlar için imar barışı için yapılması gerekenleri görüşmek için toplanmış bulunmaktayız" ifadelerini kullandı.


Geri Dön