25 / 04 / 2024

Kırşehir İl Özel İdaresi'ne ait 8 daire satışa çıktı!

Kırşehir İl Özel İdaresi'ne ait 8 daire satışa çıktı!

ŞEHRİMİZDE kentsel dönüşüm projesi kapsamında Bağbaşı Mahallesi’ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılan konutlar satışa çıkarıldı. Konu ile ilgili detaylı bilgiyi Kırşehir İl Özel İdaresi web sitesinden öğrenilebilecek.



Kırşehir İl Özel İdaresi’nin BağbaşıTOKİ konutlarında bulunan 8 adet dairesi satılacak. Mülkiyeti Kırşehir İl Özel İdaresi’ne ait olan merkez Bağbaşı kentsel dönüşüm alanında 4827 ada 1 nolu parsel üzerinde bulunan C2 tipi 2. Blok 3. kattaki 13‐14‐15‐16 nolu dairelerle 4. kattaki 17‐18‐19‐20 nolu daireler olmak üzere toplam 8 adet daire, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre satılacak.


İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamaya göre, ihale 1 Mart 2016 tarihinde saat

10.15’te Kırşehir İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Mülkiyeti Kırşehir İl Özel İdaresi’ne ait olan Bağbaşı  TOKİ  konutlarındaki 8 daireyi satın almak isteyen

vatandaşların Kırşehir İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri

gerektiği bildirilirken, müracaat eden alıcılara ihale öncesi konutlar hakkında bilgi verilecek ve

konutlaryerinde gösterilecek.


Vatandaşların ihaleye katılmaları için muhammen bedelin % 10’u kadar geçici teminatı ilgili banka

şubesine yatırması gerektiği bildirilirken, konu ile ilgili detaylı bilgiyi Kırşehir İl Özel İdaresi web sitesinden öğrenilebilecek.



Kırşehir Çiğdem



Haber Kırşehir Memleket Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kırşehir İl Özel İdaresi Bağbaşı Toki Konutlarında bulunan 8 adet dairesini satışa çıkardı. Mülkiyeti Kırşehir İl Özel İdaresine ait olan Merkez Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanında 4827 ada 1 nolu parsel üzerinde bulunan C2 tipi 2. Blok 3. 

Kattaki 13-14-15-16 nolu dairelerle 4. Kattaki 17-18 19-20 nolu daireler olmak üzere toplam 8 adet dairesin in 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre satışı yapılacak.


İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre ihalenin 1 Mart 2016 tarihinde saat 10:15Tte Kırşehir İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirileceği bildirildi. Konutlara talip olan vatandaşlarımızın Kırşehir İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne müracaat etmeleri halinde ihale öncesinden kendilerine konutlar hakkında bilgi verileceği ve konutların yerinde gösterileceği vurgusu yapıldı. 


Vatandaşlarımızın ihaleye katılmaları için muhammen bedelin %10'u kadar geçici teminatı ilgili banka şubesine yatırması gerekmektedir. Ayrıca bu konuda daha detaylı bilgiyi web sitemizden de öğrenebilirler denildi. 


Kırşehir Memleket Gazetesi



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Kırşehir'de, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan mülkiyeti Kırşehir Özel İdaresinde olan 8 konut satışa çıkarıldı. 

Kırşehir Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki mülkiyeti TOKİ'nin yaptığı 8 konutun Devlet İhale kanuna göre satışının yapılacağı belirtildi.


İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda 1 Mart saat 10.15'te ihalenin yapılacağı vurgulanan açıklamada, vatandaşların İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne müracaat etmeleri, muhammen bedelin de yüzde 10'unun geçici teminat olarak yatırılması gerektiği de kaydedildi.


Hürriyet 


Geri Dön