24 / 04 / 2024

Kırşehir Kaman'da her mahalleye sosyal tesis!

Kırşehir Kaman'da her mahalleye sosyal tesis!

Kırşehir Kaman ilçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yaptığı hizmetleri anlatan Talu, ''Her mahallede sosyal tesisler oluşturduk'' diye konuştu.



Kaman ilçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kaman ilçesinde yaşadıkları bir çok soruna rağmen projeleri hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Talu, ellerinden gelen ve güçlerinin yettiği projelere Kaman ilçesinde imza attıklarını belirtti.

Başkan Talu, "Kaman ilçemizde inanıyorum ki birbirinden değerli projelere imza attık. Elimizden geldiği, gücümüzün yettiğince çalıştık çabaladık. Halkımızın ihtiyaçlarını esas alan arıtma tesisi, kapalı pazar yeri, doğalgazın getirilmesi, kentsel dönüşüm çalışmaları, gasil hane gibi hizmetleri gerçekleştirdik. Belediyemize yeni bir hizmet binası kazandırdık. Üzerimize düşen sadece bu değildi. Memleketimize katkıda bulunma arzusuyla Atatürk Bilgi Evi’ni hizmete geçirerek her mahallede sosyal tesisler oluşturduk ve bir hayvan barınağını bile unutmamaya gayret ettik" diye konuştu. 


Geri Dön