23 / 04 / 2024

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 



Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını ifade etti. 

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Terme Caddesi'nde esnafları ziyaret ettiğini, vatandaşların talep ve görüşlerini aldığını söyledi. 

Milliyet'te yer alan habere göre yeşili, ağacı, asfaltı, kaldırımı, alt yapısı, kentsel dönüşümü ve tesisleriyle Kırşehir'i çok iyi bir noktaya ulaştırdıklarını aktaran Bahçeci, şunları dile getirdi:

"2 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Cenab-ı Hakk'ın takdiri ve halkımızın da desteğiyle inşallah üçüncü dönemde de nasip olursa daha büyük hedeflerle hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hazırladığımız projelerle ve kentsel dönüşüm ile Kırşehir gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacaktır. Hedeflediğimiz projeleri gerçekleştirmek için büyük mücadeleler verdik. Şükürler olsun hedeflerimize de ulaştık. Elbette ki daha fazlasını yapmalıyız. Tek gayemiz bu şehrin insanının daha çok refah içerisinde yaşamasını sağlamak. Yeni dönemde de inşallah şehrimizi ve içerisinde yaşayan hemşehrilerimizin refah seviyesini ve şehirdeki yaşam kalitesini ileriye taşıyacak yeni projeler yapacağız."


Geri Dön