25 / 04 / 2024

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim edilecek!

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim edilecek!

Önceki donemde sözleşmesi yapılan konutların geçtiğimiz 1 Eylûl'de teslim edileceği açıklanmış, ancak bu gerçekleşmeyince Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TOKİ yetkilileri ile görüşerek girişimde bulunmuştu.



ADANA'da TOKI tarafından yapılan, Kıvıkent Konutlan'nın 1 Aralık'ta hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 


Önceki donemde sözleşmesi yapılan konutların geçtiğimiz 1 Eylûl'de teslim edileceği açıklanmış, ancak bu gerçekleşmeyince Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  TOKİ  yetkilileri ile görüşerek girişimde bulunmuştu. Konuyla ilgili TOKTnin resmi sitesinden yapılan açıklamada "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Adana  Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettirilmiş bulunan konutların teslim işlemlerine 01 Aralık 2014 tarihinden itibaren bulanacaktır" denildi. 


Açıklamada hak sahiplerinin yapması gerekenler hakkında şu bilgiler verildi: "Konut teslimleri, idaremiz tarafından hazırlanan ve ilan edilen 'Konut Teslim Programı' çerçevesinde projenin müşavir firması olan Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. 

aracılığı ile gerçekleştirilecektir. Alıcılardan abonelik bağlantı bedelini olmak üzere 360 TL+KDV tahsil edilecektir. Kentsel Yenileme Uygulaması kapsamında konut alanlar için ilk taksit ödeme tarihi, konutların anahtar teslimini takip eden ay olacaktır." 


Milliyet


Geri Dön