23 / 04 / 2024

Kiza, Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda tanıtıldı!

Kiza, Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda tanıtıldı!

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, geleceğin ofisleri ile iş yaşamının yeni tarzını belirlediklerini söyledi.




Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, geleceğin ofisleri ile iş yaşamının yeni tarzını belirlediklerini söyledi.

Kurt, Adana’da bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı’nda “Yeni ofisiniz sizi bekliyor” sloganıyla tanıttıkları Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin yatırımcılardan yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Standı ziyaret eden yatırımcılara, Kurt İnşaat ve Balak Metal ortaklığı ile yürütülen proje hakkında bilgi aktardıklarını belirten Kurt, Kiza’nın, 5 bine yakın iş yerinin faaliyet gösterdiği, ekonomiye yön veren kurum ve kuruluşların yeni hizmet binalarının projelendirildiği bölgenin merkezinde yer aldığını bildirdi. Kurt, iş hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak üstün özellikleriyle öne çıkan Kiza Kurumsal İş Merkezi projesinin, kentin en değerli iş lokasyonunda yatırımcılar için de yüksek kazanç fırsatı sunduğunu kaydetti.

Konforlu bir çalışma ortamı sunan proje ile iş hayatında başarının kapılarını aramanın artık çok daha kolay olduğunu ifade eden Kurt, “Adana’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Kiza, gerek ulaşım yönünden gerekse şehir merkezine yakınlığı ile eşsiz bir konumda. Bu projede, kullanıcıların iş hacmine ve yoğunluğuna göre istedikleri metrekarelerde ofis ve iş yerleri tasarlıyoruz. İsteyen yatırımcıya ofisleri dayalı döşeli olarak da teslim edebiliyoruz. Ayrıca, ferah ve modern alışveriş merkezleri ile insanların aradıkları her şeyi bir arada bulabilecekleri keyifli bir iş ortamı sunuyoruz. 3 bin araçlık otopark ve diğer ortak kullanım alanları ile hem kullanıcılar hem de misafirleri için hayatı kolaylaştırıyoruz” dedi.


Bölgenin en büyük iş merkezi projesi

Ofis ve iş yeri fiyatlarında fuara özel indirimler de uyguladıklarını vurgulayan Aydın Kurt, buna bağlı olarak alternatifli ödeme seçenekleriyle yatırımcılara kolaylıklar sağladıklarını kaydetti.

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, Adana-Mersin D-400 Karayolu’na cepheli 55 bin 262 metrekare arsa üzerinde, 180 bin metrekare kapalı alanı kapsayacak şekilde projelendirilen Kiza bünyesinde 990 ofis ve home ofis, 287 mağaza, kafeler, restoranlar ve 120 odalı businnes otelin yer aldığını kaydetti. Kurt, projenin; modern mimarisi, ticari gücü, doğru lokasyonu ve geniş sosyal alanları Adana’nın ve bölgenin en büyük iş merkezi projesi olduğunu da sözlerine ekledi.



Milliyet



Geri Dön