26 / 04 / 2024

Kızderesi Projesi’nin temeli atıldı!

Kızderesi Projesi’nin temeli atıldı!

Antalya Serik’e yatırım turu gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızderesi Projesi’nin temelini törenle attı. Türel, “Bu projeyle Serik’i çok güzel bir caddeye kavuşturacağız” dedi.




Serik Kızderesi Yağmur Suyu Hattı temel atma törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


8 MİLYON LİRALIK YATIRIM


Serik’te çok güzel bir gün yaşandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet yağmurunu rahmet yağmuru ile buluşturduk. 8 milyon TL’lik bir yatırımın başındayız. Kızderesi kaderine terk edilmiş açık bırakılmış bir caddeydi. Serik’e yakışmayan görüntüleri görünce yüreğimiz cız etti. Gereken adımları attık. Burada yetki DSİ’deydi. Serik Belediyemiz DSİ’den yetkiyi aldı. Biz de projeyi Serik Belediyemizden devraldık. Projeyi tamamlayarak, bu töreni gerçekleştirebilir hale geldik” dedi.


İLÇEYE GİRİŞ CADDESİ OLACAK


“Ağzımızdan çıkan her söz senettir diyen” Türel şöyle konuştu: “Serik’te hizmet yağmuru başlıyor. Burada sadece yağmur suyu drenaj kanalı değil, burayı Serik’in giriş caddesi haline getireceğiz. Buradan giriş yaparak Hükümet Caddesi’nden dönerek trafik yükünü önemli bir şekilde hafifleteceğiz. Serik’in çok güzel bir caddeye kavuşmasını sağlayacağız. Aynı çalışmayı bir bütünlük içinde Atatürk Caddesi’nde de yapacağız. Bu hizmetlerin gerçek sahibi sizlersiniz.”


Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık Serik’in sorunları arasında ilk sırada trafiğin yer aldığını belirterek, projenin su soruna çözüm getireceğini söyledi. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön