27 / 04 / 2024

Kızılcabölük Spor Tesisi hizmete açıldı!

Kızılcabölük Spor Tesisi hizmete açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Kızılcabölüklülere söz verdiği Kızılcabölük Spor Tesisi hizmete açıldı, açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğimizi inşa etmeye devam ediyoruz” dedi.




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Kızılcabölüklülere söz verdiği ve geçen mayıs ayında temeli atılan Kızılcabölük Spor Tesisi’nin yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. Kriterlere uygun olmadığı için Tavas İlçe Stadı, Doğan Seyfi Atlı Stadı ve Atatürk Stadı’nı dönüşümlü olarak kullanan Kızılcabölükspor'un kendi evinde maça çıkmasını sağlayacak Kızılcabölük Spor Tesisi'nin soyunma odaları, tribün, kafeterya, sosyal tesis ve çevre düzenlemesi gibi eksiklikler tamamlandı. 1 milyon 200 bin TL'ye mal olan Kızılcabölük Spor Tesisi’nin açılış törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, davetliler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Büyükşehir Belediyesi'nin kentin her tarafında yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, Tavas'ta da hizmet yağmurunun devam ettiğini belirtti. 


"Geleceğimizi inşa etmeye devam ediyoruz”


Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, "Geleceğimizi inşa etmeye devam ediyoruz” diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletimizin bize emanetini en iyi şekilde korumaya ve bu emaneti en iyi şekilde yaşatmaya devam ediyoruz. Tüm teşkilatımızla durmadan koşuyoruz. Hizmet etmeye devam ediyoruz. Hiç bir zaman bu makamda bir gün fazla kalırız düşüncesi ile değil, tek hesabımız bir fazla eser nasıl yaparız diye çalışıyoruz.” Kızılcabölükspor’u ve yönetim kurulunu Denizli’yi Türkiye’de başarı ile temsil ettiği için tebrik ededen Başkan Zolan, “Kızılcabölüğümüze destek olmaya devam ediyoruz. Bu gün burada 1 milyon 200 bin TL'lik yatırımla stadın çevresinde bulunan sosyal tesisler, kafeteryalar, soyunma odaları ve stadın etrafında düzenleme yaptık. Destek olmaya devam edeceğiz. Yatırımlarımız aralıksız sürecek" diye konuştu.


Bakan Zeybekci, "Denizli vizyon kent olmaya devam edecek"


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, Denizli'nin her geçen gün gelişmeye devam edeceğini belirterek, “İsviçre’nin Alplerinde ne varsa Denizli’de de o var. Denizli yapılan teleferikle gelişmeye devam ediyor. Hizmet destanımız devam ediyor. Dün Acıpayam’da bir birinden büyük yatırımlar yapıldı. Bu gün Tavas’ta muhteşem bir tesis yapıldı. Tavas’ta hastanemiz ve üniversitemiz büyümeye devam ediyor. Türkiye kalkındıkça, Denizli kalkındıkça, namerde muhtaç etmeyeceğiz. Denizli' milliyetçiliği yapalım. Denizli'nin gelişmesi ve büyümesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Buradan şampiyonlar ve dünya yıldızları çıkacak” diye konuştu. Konuşmaların ardından Kızılcabölükspor’un artık kendi evinde futbol oynamasına imkan verecek tesisin açılışı protokol üyelerinin ve sporcuların katılımıyla birlikte yapıldı. Açılışın ardından Bakan Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler tesisi inceleyerek, kaleye şut çekti. 




Denizli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön