28 / 03 / 2024

KLK Yapı'nın Valle Lacus projesi "Yüksek Övgü Ödülü" aldı!

KLK Yapı'nın Valle Lacus projesi

KLK Yapı tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında geliştirilen ‘ValleLacus’ projesi ‘International Property Awards’dan ödülle döndü.



44 lüks villadan oluşuyor


‘Türkiye konut Geliştirme Kategorisi’nde ‘yüksek övgü’ anlamına gelen ‘Highly Commended Awards’ın sahibi olan proje; enerji ve ısıtma tasarruf sistemleriyle çevreci bir yaklaşımla öne çıkan 44 lüks villadan oluşuyor. İlk defa 1995 yılında düzenlenen ‘International PropertyAwards’, konut ve ticari gayrimenkul projelerini ve bu projelere ait  iletişim ve pazarlama kampanyalarını değerlendiriyor. Ödül başvuruları Afrika, Asya-Pasifik, arabistan, Kanada, Karayipler, Orta ve Güney Amerika, Avrupa, İngiltere ve Amerika kıtalarına göre kategorilendirilerek ayrı ayrı değerlendiriliyor.


110 bin m2'lik alan


İstanbul’da Büyükçekmece Gölü’nün kıyısında 44 seçkin aileye inzivaya çekilmeden, doğal hayatın içerisinde konforlu ve şık bir yaşam sunmak üzere de KLK Yapı tarafındankendi arazisi üzerinde inşa edilen Valle Lacus, 110 bin m²lik alanda 44 villadan oluşuyor. Proje, farklı dizaynı, işlevsel sosyal tesisi ve kişiye özel yaşam alanlarıyla hayata geçen proje, enerji ve ısıtma tasarruf sistemleriyle dikkat çekiyor. Bu özellikleriyle BREEAM sertifikası almaya aday olan projedeki villalar, her biri 1.050 m²lik brüt alana, 11 m²lik bir iç bahçeye ve 2 dönümlük bahçesindeyse 72 m²lik ısıtmalı özel yüzme havuzuna sahip bulunuyor.


İstanbul’a yepyeni bir bakış açısı sunan ‘Valle Lacus’, lüks ve konforu harmanlayarak müşterilerinin hizmetine sunuyor…ValleLacus villalarında 8 yatak odası, 8 banyo ve 2 büyük yaşam salonunun yanı sıra mini sinema salonu, sauna, buhar odası, özel havuz ve pek çok ayrıntı villa sakinlerinin hizmetine sunuluyor.


Milliyet




Geri Dön