26 / 04 / 2024

Koç inşaat Mia projelerine yenilerini ekliyor!

Koç inşaat Mia projelerine yenilerini ekliyor!

İzmir'de faaliyet gösteren Koç inşaat, Mia projelerine yenilerini ekleyerek, yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Koç İnşaat'ın yeni projesi Menderes'te Mia konseptiyle hayata geçiyor.



İzmir'de faaliyet gösteren Koç inşaat, Mia projelerine yenilerini ekleyerek, yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ayrıcalıklı tasarımı ve konforu bir arada daire sahiplerinin hizmetine sunan Koç İnşaat'ın yeni projesi Menderes'te Mia konseptiyle hayata geçiyor. Satışları başlayacak proje, ev sahibi olmak isteyenlere Mia projelerinin özgün ayrıcalığı ve yatırım fırsatını avantaja çevirme imkânı sunuyor. Projeden ilk konut alanların fiyat açısından avantajlı olacağını vurgulayan Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, projenin ayrıcalıkları ve Menderes'in gelişen çehresi ile ev sahibi olmak isteyenlere kârlı bir fırsat sunacaklarının altını çiziyor. Gaziemir'de inşaatı devam eden otel projesiyle de iddialı olduklarını kaydeden Cem Koç, sözlerine şöyle devam etti: "Otel mimarisi ve hizmet anlayışıyla konuklarımıza farklılıklar sunacağız. Otelimiz, kısa dönemli iş seyahatlerinin yanı sıra, uzun süreli konaklamalarda da en üst düzeyde konforu sağlayacak. Otelimizin yönetim ve hizmet anlayışında öncelik misafir memnuniyeti olacaktır. İzmir'in seçkin otelleri arasında yerimizi alacağımıza eminiz." MIAPARK Daireler, seçkin aileleri bekliyor izmir'in Menderes ilçesinde yer alan 7300 metrekare arsa üzerine inşa edilecek olan MIAPARK MENDERES 3+1, daireleriyle 46 seçkin aileyi bekliyor. Koç inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, "Daire sahipleri, projemizde yüzme havuzu, spor tesisi, çocuk oyun parkları, otopark ve sosyal alanları ile yaşamlarını keyifli hâlâ getirecek mekânları ve kaliteyi bir arada bulabilecek. Bu proje, firmamızın yüz akı olarak, çok farklı bir yaşam alanı sunuyor" dedi. 



Milliyet Ege




Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ayrıcalıklı tasarımı ve konforu birarada sunan Koç İnşaat'ın yeni projesi, Menderes'te 'mia' konseptiyle hayata geçiyor. 'Miapark Menderes'ten konut alanların fiyat açısından avantajlı olacağını vurgulayan Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, "7 bin 300 metrekare arsa üzerine inşa edilecek, büyük fırsatlar sunacak Miapark Menderes, 3+1 daireleri ile 46 seçkin aileyi bekliyor. 

Daire sahipleri; yüzme havuzu, spor tesisi, çocuk oyun parkları, otopark ve çeşitli sosyal alanları birarada bulabilecek" diye konuştu.


Posta Ege 




Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gayrimenkul sektörünün İzmir'de önde gelen kuruluşlarından Koç inşaat, Mia projelerine yenilerini ekleyerek yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ayrıcalıklı tasarımı ve konforu bir arada daire sahiplerinin hizmetine sunan Koç İnşaat ın yeni projesi Menderes'de Mia koııseptiyle hayata geçiyor. Satışları başlayacak proje, ev sahibi olmak isteyenlere Mia projelerinin özgün ayrıcalığı ve yatırım fırsatını avantaja çevirme imkânı sunuyatırım fırsatı yor. Projeden ilk konut alanların fiyat açısmdan avantfajlı olacağını vurgulayan Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gem Koç, projenin ayrıcalıkları ve Menderes'in gelişen çelmesi ile ev sahibi olmak isteyenlere kârlı bir fırsat sunacaklarının altını çiziyor. Cem Koç, sözlerine şöyle devam etti: "Mia Park Menderes 3+1 daireleri ile 46 seçkin aileyi bekliyor. Daire sahipleri projemizde yüzme havuzu, spor tesisi,çocuk oyun parkları, otopark ve sosyal alanları ile yaşamlarını keyifli hale getirecek." 


Sabah Egeli





Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İzmir'de gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Koç İnşaat'ın yeni projesi Menderes'te Mia konseptiyle hayata geçiyor. Satışları önümüzdeki günlerde başlayacak olan proje, ev sahibi olmak isteyenlere yatırını fırsatını avantaja çevirme imkanı sunuyor. Projeden ilk konut alanların fiyat açısmdan avantajlı olacağını vurgulayan Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, projenin ayrıcalıkları ve Menderes'in gelişen çehresi ile ev sahibi olmak isteyenlere karlı bir fırsat sunacaklarını söyledi. Koç, sözlerine şöyle devam etti: "İzmir'in Menderes ilçesinde yer alan 7300 metrekare arsa üzerine inşa edilecek olan Miapark Menderes 3+1 daireleri ile 46 seçkin aileyi bekliyor. Projemizde yüzme havuzu, spor tesisi, oyun parkları, otopark ve sosyal alanlar bir arada yer alçak."


Otelde ev konforu 

Gaziemir'de inşaatı devam eden otel projesi ile ilgili de bilgi veren Cem Koç, "Otel mimarisi ve hizmet anlayışı sayesinde misafirlerimize kendi evlerinde konaklıyormuş hissi vereceğiz. Otelimiz, kısa dönemli iş seyahatlerinin yanı sıra uzun süreli konaklamalarda da üst düzeyde konfor sağlayacak. Misafir odaklı hizmet anlayışımız sayesinde kısa sürede İzmir'in seçkin otelleri arasında yerimizi alacağız" dedi. 



Yeni Asır


Geri Dön