28 / 03 / 2024

Koç İnşaat'tan özel kredi avantajı!

Koç İnşaat'tan özel kredi avantajı!

1978 yılında, inşaat malzemeleri satışı ve imalatıyla sektöre giren, Doğan Koç'un kurduğu "Koç İnşaat", bugün inşaat sektöründe saygın bir yere sahip.



1978 yılında, inşaat malzemeleri satışı ve imalatıyla sektöre giren, Doğan Koç'un kurduğu "Koç İnşaat", bugün inşaat sektöründe saygın bir yere sahip. 1995'ten beri müteahhitlik alanında ilerleyen firma, konut ve işyeri üretmeye devam ediyor. 36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini başarı ile sürdüren Koç İnşaat; Mia Residence, Zeytin Park Evleri, Mia Plaza, Doğa Park, Mia Boutique, Mia Residence Buca ve Mia Park Menderes gibi önemli projeleri gerçekleştirdi. Yüzlerce aileye huzurlu, mutlu yuvalar kuran firma, tüm gücüyle konut üretimini sürdürüyor. Mia City Hotel Konut ve ofis projelerinin ardından 15 milyon dolar yatırım değerine sahip olan Mia City Hotel projesini de hayata geçiren Koç İnşaat, İzmir'in en hızlı gelişen bölgelerinden Gaziemir'de Akçay Caddesi üzerinde yaptığı otel, ESBAŞ'a, havaalanına ve çevre yoluna yakınlığıyla cazibe noktası oldu. 


Fiyatlar uygun 

Menderes'te 7.300 metrekare arsa üzerine inşa edilecek Miapark Menderes projesi, 46 konut, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor. Bu projenin Aralık 2017'de teslim edileceği açıklandı. Koç İnşaat Genel Müdürü Cem Koç, Mia Residence Buca'da 2+1 ve 3+1 daireler yaptıklarını belirterek şu bilgileri verdi: "Hem yatırım için hem de oturmak için çok avantajlı konumu ile Buca'nın yükselen yıldızı oldu. Nisan 2017 'de teslim edilecek bu projemiz, sosyal tesisler ve kapalı otopark ile farkını ortaya koydu. 


Örnek dairelerimizi hazırladık. Konut faiz oranlarının biraz daha aşağıya çekilmesini bekliyoruz. İzmir'deki konut projelerinin, İstanbul projelerine göre fiyatlarının daha uygun olması İzmir'imizi ön plana çıkarıyor. Ayrıca  İzmir  - İstanbul otobanı bitimiyle beraber İzmir'e yatırımın artacağından eminiz." 


Milliyet Ege Ek


Geri Dön