19 / 04 / 2024

Kocaeli Çayırova Köprülü Kavşağı OSB’yi rahatlayacak!

Kocaeli Çayırova Köprülü Kavşağı OSB’yi rahatlayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapımına başlanan köprülü kavşak çalışması tüm hızıyla devam ediyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapımına başlanan köprülü kavşak çalışması tüm hızıyla devam ediyor.


Ağır vasıta ve OSB’ye giriş-çıkış yapan araçların yoğun olduğu bölgede yapılan çalışma ile Çayırova Şekerpınar mahallesine ve OSB’ye ulaşım daha güvenli bir şekilde sağlanacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan proje kapsamında trafik sıkışıklığının yoğun olduğu bölgeye köprülü kavşak yapımı gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışma tamamlandığında bölgede bulunan trafik ışıklarının kaldırılmasıyla vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşımı sağlanacak.


Yapımına başlanan inşaatın nebati toprak alımı ve istinad duvarlarının kazı çalışması devam ediyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yolun yapılacağı üst geçit çalışmasında 308 bin metreküp kazı, 31 bin 800 ton asfalt, 15 bin ton beton imalatı gerçekleştirilecek. 2 bin 700 ton prefabrik kiriş imalatının yapılacağı önemli projede elektrik ve tesisat işleri de gerçekleştirilecek.


Hürriyet Yerel




Geri Dön