27 / 04 / 2024

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze Binası'nın kaba inşaatı bitti!

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze Binası'nın kaba inşaatı bitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede oluşabilecek olaylara daha hızlı müdahale edilebilmesi için itfaiye personellerine inşa edilen Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze Binası'nda sona yaklaşılıyor. 



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede oluşabilecek olaylara daha hızlı müdahale edilebilmesi için inşa edilen Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze Binası şekilleniyor. İtfaiye personelleri için inşa edilen binada sona yaklaşıldı.

Milliyet'te yer alan habere göre, üm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan müfreze binası, araçların hızlı şekilde çıkış yapacağı biçimde inşa ediliyor. Yeni modern bina olaylara en kısa sürede müdahele edilmek için yapılıyor. 

Kaba inşaatı oluşan Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze Binası'nın yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor. Duvar tuğla örme işleri gerçekleştirilen binada atı sandviç panel imalatına başlandı. Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında bulunan Şehir İçi Otobüsleri Doğu Terminali içinde yapılan modern bina, bin 500 metrekare alan üzerinde yapılıyor. 


Geri Dön