19 / 04 / 2024

Kocaeli Kartepe'de inşaat sektörü için 2 imarlı yol açıldı!

Kocaeli Kartepe'de inşaat sektörü için 2 imarlı yol açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Acısu ve İbrikdere Mahallelerinde 2 yeni imar yolunu daha açarak bölgede inşaat yapacak vatandaşlara kolaylık sağladı.



Kocaeli Kartepe genelinde uygulama imar planlarının tamamlanması yönünde çalışmalar hız kazanırken tamamlanan bölgelerde ise planlar çerçevesinde yeni imar yolları da açılıyor. Bu kapsamda çalışma yapan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Acısu Mahallesi Esentepe Sokak üzerinde 300 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde yeni imar yolunu açmaya başladı. 


İBRİKDERE 109. SOKAK 


Ekipler ayrıca İbrikdere Mahallesi üzerinde çıkmaz sokak olan 109. Sokak üzerinde yol açma çalışması yaptı. Hacı Arif Caddesine de bağlantı yolu olacak güzergahta ekipler, 300 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yolda loader ve ekskavatör yardımıyla çalışma yapıyor. Ekipler açtığı yollara malzeme sererek ve greyderler eşliğinde düzleştirerek imar yollarını kullanıma açacak. 


İNŞAAT SEKTÖRÜ İÇİN 


Kartepe'de yeni imar uygulamalarının yoğun şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Yeni imar yollarının yapımları ile kent içi trafik ağı genişleyecek ve bölgede inşaat sektörü de canlılık kazanacak. Geleceğin Kartepesinin temellerini attığımız bu çalışmalar ilçe genelinde uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde aralıksız sürecektir" dedi. 



Kartepe Gazetesi


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


Kartepe genelinde imar planlarının tamamlanması yönünde çalışmalar hız kazanırken tamamlanan bölgelerde ise planlar çerçevesinde yeni imar yolları açılıyor. Bu kapsamda çalışma yapan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Acısu Mahallesi Esentepe Sokak üzerinde 300 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde yeni imar yolunu açmaya başladı. 

Ekipler ayrıca İbrikdere Mahallesi üzerinde çıkmaz sokak olan 109. Sokak üzerinde yol açma çalışması yaptı. Hacı Arif Caddesi'ne de bağlantı yolu olacak güzergahta ekipler, 300 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğindeki yolda loader ve eksgavatör yardımıyla çalışma yapıyor. 


Hürriyet 


Geri Dön