19 / 04 / 2024

Kocaeli Körfez Belediyesi kentin çehresini yeniliyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi kentin çehresini yeniliyor!

Körfez Belediyesi, kentin çehresini yenilemek adına üst yapı çalışmaları sürdürüyor. Bölgenin estetik olarak şık bir görünüme kavuşmasını adına belediye ekipleri çalışmalarını titizlikle yürütüyor.



Asfalt ve kaldırım çalışmaları sonucu kentin toplam yol ağının yüzde 70 gibi bir alanı yeniden inşa ederek hizmete açan Körfez Belediyesi, belirli programlar dahilinde çalışmalarını Atalar mahallesi Kırca sokakta devam ettiriyor. Bölgenin estetik olarak şık bir görünüme kavuşmasını adına belediye ekipleri çalışmalarını titizlikle yürütüyor.


Körfez Belediyesi ekipleri, profesyonel hizmet alt yapısı ile çalışmalarını çeşitli bölgelerde sürdürüyor. Sokak ve caddelerin yapımına hız kesmeden devam eden Körfez Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol açım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kışladüzü ve Yukarı Hereke bölgesinde imara yeni açılan yolun çalışmalarını tamamlayan Körfez Belediyesi, belirlenen bölgelerde ilk olarak yolların ve sokakların sanatsal bir yapıya kavuşması adına özen ve itina gösteriyor. 


Ekipler, yollarla birlikte sanat yapısı, merpen, bordür ve tretuvar çalışması da yaparak çalışmaların gerçekleştiği bölgeleri modern bir görünüme kavuşturuyor. Gece ve gündüz ekipleri olmak üzere çalışmalarını geç saatlere kadar sürdüren ekipler, cadde ve sokakların alt yapı sorunları giderildikten sonra asfaltlama çalışmasına başlıyor.


Hürriyet 


Geri Dön