23 / 04 / 2024

Kocaeli Körfez Belediyesi'nden Yeniyalı Mahallesi'ne yeni köprü!

Kocaeli Körfez Belediyesi'nden Yeniyalı Mahallesi'ne yeni köprü!

Körfez’de alt yapı, asfalt ve yol açım çalışmalarının kalıcı olmasına önem vererek, çalışmaları başarılı bir şekilde sürdüren Körfez Belediyesi, planlamalar çerçevesinde Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’a modern köprü inşa edecek.



Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yapmış olduğu incelemeler ve halkın da istek ve talepleri sonucunda hazırlanan projenin yapımına kısa bir süre içerisinde başlanılacak. Körfez’i çağdaş ve daha modern bir yapıya kavuşturmak için, sosyal projeler ve çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ulaşım konusundaki çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Açılan yeni yollar, yapılacak olan alternatif yollar Körfez’e nefes aldıracak. Bu kapsamda Yeniyalı mahallesine yapılacak olan modern köprü vatandaşlara ulaşım konusunda büyük bir rahatlık sağlayacak.

Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’ta bulunan istinat duvarının üzerinden yapılacak olan köprü merkez camisine gidecek vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak. Bölge halkının güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla yapılan köprünün çelik kondisyonlarla yapılacağı çalışmaların da kısa bir süre içerisinde başlanılacağı belirtildi. Yapılacak olan köprü bölgeye modern bir görüntüde kazandıracak. Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in her noktasında kaliteli hizmetler yapmaya devam edeceklerini söyledi.


Milliyet


Geri Dön