28 / 03 / 2024

Kocaeli Sahil Parkı ve Rekreasyon alanlarına bir yenisi daha eklenecek!

Kocaeli Sahil Parkı ve Rekreasyon alanlarına bir yenisi daha eklenecek!

Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali’ye kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, “Sahillerimizi birer cazibe merkezi haline getireceğiz.



Tıpkı Karasu’daki projemize benzer, sosyal donatıları yüksek bir çalışmayı Kocaali’ye de hediye edeceğiz ” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali’de hayata geçireceklerini müjdeledi. Hatırlanacağı üzere Başkan Zeki Toçoğlu Karasu’da hayata geçirilen projenin ardından Kocaali ve Karaboğaz sahilleri için de benzer çalışmaların hayata geçirileceğini ifade etmiş, projelendirme işlemlerinin başlatılacağını ilan etmişlerdi.

Kocaalilere müjdeyi veren Toçoğlu, “Karasu’nun ardından Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerimizin bir yenisini Kocaali’de gerçekleştireceğiz. Proje ekibimizin çalışmaları başladı. Kısa süre önce Karasu’da 25 bin metrekarelik alana yeni bir yaşam merkezi kazandırmıştık. Tıpkı Karasu’daki projemize benzer, sosyal donatıları yüksek bir çalışmayı Kocaali’ye de hediye edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, “Sahillerin yalnızca denize girilebilen alanlar olarak değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Aynı zamanda bu bölgeler hemşerilerimize kucak açan yeni sosyal alanlarla da zenginleşmeli. Bir diğer önemli ayrıntı ise mavi bayrak meselesi. Bu hedef doğrultusunda sahillerimizin tüm fonksiyonlarını kullanacak ve bu bölgeleri birer cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

Proje ayrıntılarına da değinen Toçoğlu, “Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’ne benzer bir çalışma hayata geçirilecek. İçerisinde plaj futbol ve voleybol sahaları, oturma ve çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal alanların yer aldığı bir merkez inşa edeceğiz. 2016 yılı içerisinde projeyi kamuoyuna tanıtmayı hedefliyoruz. Yine aynı yıl içerisinde ihale ve temel atma süreçlerini nihayete erdireceğiz” ifadelerini kullandı.

Projenin Sakarya turizmi açısından da önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin zenginliklerinin yine şehrimize katma değer olarak dönmesini arzu ediyoruz. Hayata geçireceğimiz Kocaali Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi de Sakarya’nın turizmi açısından önemli bir tamamlayıcılık üstlenecek. Yeni projeyle Kocaali kazanacak, kuzey kazanacak, Sakarya kazanacak inşallah. Şimdiden Kocaali ve şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Hürriyet



Haber Sakarya Adapostası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali'ye kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, "Sahillerimizi birer cazibe merkezi haline getireceğiz. Tıpkı Karasu'daki projemize benzer, sosyal donatıları yüksek bir çalışmayı Kocaali'ye de hediye edeceğiz " dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali'de hayata geçireceklerini müjdeledi. Hatırlanacağı üzere Başkan Zeki Toçoğlu Karasu'da hayata geçirilen projenin ardından Kocaali ve Karaboğaz sahilleri için de benzer çalışmaların hayata geçirileceğini ifade etmiş, projelendirme işlemlerinin başlatılacağını ilan etmişlerdi. 


KOCAALİ'YE HEDİYE 


Kocaalilere müjdeyi veren Toçoğlu, "Karasu'nun ardından Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerimizin bir yenisini Kocaali'de gerçekleştireceğiz. Proje ekibimizin çalışmaları başladı. Kısa süre önce Karasu'da 25 bin metrekarelik alana yeni bir yaşam merkezi kazandırmıştık. Tıpkı Karasu'daki projemize benzer, sosyal donatıları yüksek bir çalışmayı Kocaali'ye de hediye edeceğiz" diye konuştu. 


MAVİ BAYRAK 


Başkan Toçoğlu, "Sahillerin yalnızca denize girilebilen alanlar olarak değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Aynı zamanda bu bölgeler hemşerilerimize kucak açan yeni sosyal alanlarla da zenginleşmeli. Bir diğer önemli ayrıntı ise mavi bayrak meselesi. Bu hedef doğrultusunda sahillerimizin tüm fonksiyonlarını kullanacak ve bu bölgeleri birer cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi. 


SAHİL PARKI 


Projenin Sakarya turizmi açısından da önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin zenginliklerinin yine şehrimize katma değer olarak dönmesini arzu ediyoruz. Hayata geçireceğimiz Kocaali Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi de Sakarya'nın turizmi açısından önemli bir tamamlayıcılık üstlenecek. 

Yeni projeyle Kocaali kazanacak, kuzey kazanacak, Sakarya kazanacak inşallah. Şimdiden Kocaali ve şehrimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.


Toçoğlu, "Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi'ne benzer bir çalışma Kocaali'de hayata geçirilecek. İçerisinde plaj futbol ve voleybol sahaları, oturma ve çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal alanların yer aldığı bir merkez inşa edeceğiz." 


Sakarya Adapostası



Geri Dön