29 / 03 / 2024

Kocaeli uluslararası fuar merkezi olacak!

Kocaeli uluslararası fuar merkezi olacak!

Türkiye ekonomisi ve işgücü potansiyeline sağladığı katkıyı artırmayı hedefleyen Kocaeli, uluslararası fuar merkezi olmak için harekete geçti. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı 24 Eylül’de açılacak...



Türkiye ekonomisi ve işgücü potansiyeline sağladığı katkıyı artırmayı hedefleyen Kocaeli, uluslararası fuar merkezi olmak için harekete geçti. 


24 Eylül’de açılacak Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (SANTEK’13) ile Kocaeli, bundan sonraki süreçte ihtisas fuarlarına ev sahipliği yaparak, uluslararası fuar takvimindeki yerini alacak. Santek’13’ün Kocaeli’nin ve kalkınmasında büyük bir rolü olacağını dile getiren Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu “İlk fuarımız karma bir fuar olarak düzenlenecek ve fuarlar daha da zenginleştirilecek” dedi. Santek’13 ile eş zamanlı olarak ‘Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nin de gerçekleşeceğini açıklayan Zeytinoğlu, “Toplam 16 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek olan Santek’13 için şu ana kadar yüzde 80 doluluk oranına ulaşırken, Avusturya’dan Nijerya’ya kadar üzere 10 farklı ülkeden 25 şirket de katılım için başvurdu” dedi.


Hürriyet Gazetesi


Geri Dön