26 / 04 / 2024

Kocaeli Yukarı Hereke Muhtarlık binası tamamlandı!

Kocaeli Yukarı Hereke Muhtarlık binası tamamlandı!

Körfez Belediyesi, tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan Yukarı Hereke Muhtarlık binasında çalışmalar tamamlandı.



Kısa bir süre önce yapımına start verilen Yukarı Hereke Muhtarlık binasının yapımı belediye ekiplerince tamamlandı. Tamamen halkın istek ve taleplerine göre projelendirilen muhtarlık hizmet binası yeni yerinde vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Körfez Belediyesi Muhtarların daha sağlıklı ve iyi şartlarda görevlerini sürdürebilecekleri muhtarlık hizmet binalarının yenilenmesi, bakım ve tadilat çalışmalarını artırarak sürdürecek. Muhtarlık Binası çevre düzenlemelerin ardından tamamen açılarak Yukarı Hereke halkına hizmet edecek.


Yapımı tamamlanan ve kısa bir süre içerisinde hizmete açılacak olan muhtarlık binasından mahallesinin ve kendisinin çok mutlu olduğunu belirten Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner, “Körfez Belediyesine ve özellikle Belediye Başkanımız İsmail Baran’a çok teşekkür ediyorum. Önceki hizmet yerimiz kullanışsız ve eski bir yer idi. Mahalleme daha iyi şartlarda hizmet edebilmem ve mahalle sakinlerimizin daha iyi şartlarda hizmet alabilmesi adına tamamlanan çalışmadan oldukça memnunuz” dedi.


Hürriyet


Geri Dön