25 / 04 / 2024

Kocaeli'de alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli'de alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında Samsun mahallesindeki yollarda yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını şekillendiren ekipler, sokakta bulunan kaldırımları yeniliyor.



Çalışmalar hakkında bilgi veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in her noktasında ulaşımı rahatlatıp, kalite ve konforu artırmak için vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirme konusunda gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Baran, "İlçemizin dört bir yanında şu anda iş makinelerimiz çalışıyor ve yollarımız asfaltlanıyor. Samsun Mahallesi de asfaltlama çalışması yapılan bölgemizden biri. Samsun mahallemizde çalışmalarımız başlamadan önce halkımızla buluştuk, taleplerini dinledik. Burada halkımıza verdiğimiz asfalt sözünü yerine getiriyoruz. ’Söz verdik yaptık’ diyoruz. Biz belediye olarak halkın isteğini bir emir gibi görüyor, ona göre hizmetin en kalitelisini sunuyoruz. Bu çalışmaların Körfezimize hayırlı olmasını diliyorum. İnsanların hakkı olan hizmetleri onlara verme gayreti içerisindeyiz" dedi.

Ekiplerce devam ettirilen kaldırım yenileme çalışmaları kısa bir süre içerisinde neticelendirileceği bildirildi. Ekipler, kaldırım yenileme çalışmalarının ardından asfalt serim çalışmasını yaparak Samsun mahallesini Körfez’in örnek mahallelerinden biri haline getirmeyi hedefliyor.


Hürriyet



Geri Dön