28 / 03 / 2024

Kocasinan Yunusemre'de kentsel dönüşüm rüzgarı!

Kocasinan Yunusemre'de kentsel dönüşüm rüzgarı!

Daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’ndeki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 



Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yunus Emre Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çolakbayrakdar, “Yunus Emre Mahallesi’ni, Yeni Kocasinan’a yakışır hale getireceğiz” diye açıklama yaptı. 

Milliyet'te yer alan habere göre “Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla mahallelerimizin değerine değer katıyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın çehresinin değiştiğini belirterek, “Kocasinanımızın her bölgesinde iklim koşulları el verdiği sürece çalışmalarımız devam ediyor. Yunus Emre Mahallemizde inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarımızda ki çalışmalarımız da hızla ilerliyor. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla, hak sahiplerine huzurlu yuvalarını teslim ederken bir yandan da yeni çalışmalarımızı başlatacağız. Tüm gayretimiz, Kocasinan’ı daha da güzelleştirerek, değer katmaktır. Şehrimize ve hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” diye açıklama yaptı. 

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak mahallelerimizin her birini ‘Yeni Kocasinan’a hazırlamak ve vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.


Geri Dön