25 / 04 / 2024

Konformist konutları Aralık'ta teslim edilecek!

Konformist konutları Aralık'ta teslim edilecek!

Daha önce Tekirdağ'daki Rodosto Konakları ile güçlerini gösteren Bahar Işıl inşaat şimdi de İstanbul Beylikdüzü'nde Konformist Residence ile dikkati çekiyor. Konformist Residence'ta 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri var....



Daha önce Tekirdağ'daki Rodosto Konakları ile güçlerini gösteren Bahar Işıl inşaat şimdi de İstanbul Beylikdüzü'nde Konformist Residence ile dikkati çekiyor. Konformist Residence'ta 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri var. Fiyatlar 134 bin TL ile 408 bin TL arasında değişiyor.

Konformist Residence Beylikdüzü Migros'un hemen arkasında E5'e 500 metre TEM'e 5 km. Etrafta Carrefour, Bauhaus, Beylicium ve Markacity var. Yapılmakta olan Metrobüs ile Kadıköy'e ve şehir  merkezine ulaşım çok kolay olacak. Konformist Residence, metrobüs ana durağına 5 dakika mesafede. Bölgede çocuklarınızı yollayabileceğiniz kaliteli eğitim kurumları mevcut. Hem oturmak için hem de yatırım için ideal bir proje olan Konformist Residence Aralık 2012'de teslim edilecek. Ödeme seçenekleri çeşitli. Yüksek peşinat söz konusu değil. Büyük ilgi gören Konformist Residence'da çok az sayıda daire kalmış. Bu fırsatı değerlendirip ev sahibi olmama  öneririm.
Posta

http://www.baharisil.com.tr/anasayfa.php

212 852 48 71



Geri Dön