26 / 04 / 2024

Konut alımı için önemli fırsatlar oluştu!

Konut alımı için önemli fırsatlar oluştu!

Nef Başkanı Erden Timur, 4 yıldır konut satış adedi ve ciroda sektör lideri olduklarını belirtirken, şirketin her yıl ortalama yüzde 50’ye yakın büyüme gösterdiğini söyledi. 



Gayrimenkul sektörüne ilişkin görüşlerini ve 2018 planlarını anlatan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef in konut satış adedi ve ciroda sektör lideri olduğunu dile getirdi. 4 yıldır bu liderliği sürdürdüklerini vurgulayan Timur, ayrıca Nefin her yıl yüzde 40-50 oranında büyüdüğüne dikkat çekti. Timur, “Güçlü olduğumuz esas alan aslında satış. Projelerimizin yüzde 73’ünü 90 günde satıyoruz. Bizden ev alanın yüzde 54’ü Nef’ten ev almış müşterilerimizin tavsiyesi üzerine gerçekleşiyor.

Bu özelliğimiz sayesinde bu sene de ilk 4 ayda yüzde 36 büyüdük ve büyümeye devam ediyoruz” dedi. Milliyet Gazetesi Emlak Eki'nde yer alan habere göre yakaladıkları ivme sayesinde yatırımlarına hızla devam ettiklerini belirten Erden Timur, bu yıl Bodrum’da Nef Yalıkavak’m ardından ikinci projeleri Nef Gölköy’ün lansmanma hazırlandıklarını hatırlattı. Timur, “Nef Gölköy, Bodrum’un en değerli bölgesi olan Cennetkoyu bölgesinde olacak. 44 dönümlük denize sıfır arazi üzerine her biri oturduğu topografyaya özel olarak tasarlanmış 42 müstakil villa yer alacak. Emre Arolat tarafından çizilen projede arsa üzerinde yer alan 102 çam ağacının hiç birine dokunulmadan inşaat tamamlanacak. Ayrıca FIBA ortaklığında yürüttüğümüz Çekmeköy projelerinden üçüncüsü Nef Koruköy’ü hızlı satış grafiği sayesinde planlanandan 1.5 sene önce 2018’de satışa çıkacağız. Bir de Kandillide boğaz manzaralı 70 dönüm arsa üzerinde 406 konutluk Nef Kandilli projemiz olacak” dedi.

Önemli fırsatlar oluştu

Erden Timur, mayıs ayı başından itibaren başta hükümetin destekleri olmak üzere sektöre yönelik sağlanan teşviklerle konut alıcısı için önemli fırsatlar oluşturulduğunu söyledi. Timur, "Bu kampanyalarla çağrı merkezlerimizde telefon trafiği 4 kat arttı. Aldığımız form sayısında da aynı oranda artış söz konusu. Şu anda ev alımında ciddi bir fırsat oluşmuş durumda” diye konuştu.
 


Geri Dön