28 / 03 / 2024

Konutta 2015 yılı tüketici dönemi olacak!

Konutta 2015 yılı tüketici dönemi olacak!

Modern konutlar üretme hedefiyle 2012'de kurulan Yeni Yapı'nın yetkilisi Haldun Gerçek, konutta tüketici döneminin başladığını aktardı. Haldun Gerçek, 2015 yılının inşaat sektörü için önemli ve belirleyici olacağını belirttti.



Haldun Gerçek, "Kentsel dönüşüm inşaat sektöründe 20 yıla yakın hareketliliğin habercisi olacak" dedi. 

Yetişmiş ve uzman teknik kadro ile hem mimari hem de statik olarak optimum çözümler yaptıklarını ifade eden Gerçek, uygulamaya esas depreme dayanıklı tasarım ve teknik çözümlerle birlikte farklı yapı malzemeleri kullanarak sağlam, ekonomik konutlar üreterek sektöre hizmet vermeye çalıştıklarını kaydetti. 


İç mimari seçeneği! 

Haldun Gerçek, Güzel Vadi Villaları ile tüketiciye sundukları avantajlarla ilgili şu bilgileri paylaştı: "Projemizdeki villaların hepsini tripleks şeklinde mimariye sahip. Aynı zamanda projemiz en uygun fiyat, faiz, taksit imkanlarıyla birlikte banka garantörlüğünde gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz, ayrıca projede iç mimari detaylarda seçme özgürlüğüne sahiptir." 



DOĞRU LOKASYON 

Proje ürettikleri Güzelbahçe bölgesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Haldun Gerçek, şöyle devam etti: "Bir çok özelliğiyle önemli ve güzel bir bölge. 

Gecekondulaşma ve çarpık yapılaşmanın olmadığı, nüfusun kontrol altında tutulduğu, ana arterler ile bağlantı noktaları, çevredeki sosyal alanlarla yakınlık, gelecek vaad eden çok doğru bir lokasyon. Bölgemizde çok fazla metrekarelere sahip villa projeleri de bulunuyor, ancak biz daha büyük yapılar inşa etme olanağma sahip olmamıza rağmen yeterü metrekare büyüklüğünde evler yaparak Güzelbahçe'ye yeni bir soluk kazandırdığımızı düşünüyoruz. Çünkü biz sadece ev değil bir yaşam biçimi sunuyoruz. Güzelbahçe ile ilgili yeni çalışmalarımızda olacak. Gerçekleştireceğimiz yeni projeler ile bu bölgeyi çok farklı ve ileri boyutlara taşıyacağımıza inanıyoruz." 


Hürriyet Ege



Geri Dön