28 / 03 / 2024

Konutta büyük Anadolu fırsatı!

Konutta büyük Anadolu fırsatı!

Konutta dev kampanya 2 ay boyunca konut sahibi olmak isteyenleri bekliyor. İstanbul’daki pek çok proje Türkiye çapında alıcısına önemli avantajlar sağlıyor. 



Dünya şehri İstanbul, konut alıcısının cazibe merkezi olmaya devam ederken, kampanya ile Anadolu illerindeki büyük fırsatlar da değerlendiriliyor. Konuyla ilgili düzenlenen toplantıda kampanyanın Türkiye geneline yayılacağını ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bu nedenle Emlak Konut GYO projelerinin kampanyaya öncülük ettiğine dikkat çekmişti.

Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'ın haberine göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde gayrimenkul sektörünün çatı örgütleriyle birlikte başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasıyla konut alıcısı hem 120 ayda 0.98’lik düşük faizli kredi kullanacak, hem de indirim olanaklarından fayda sağlamış olabilecek. 

Düşük faizin yanı sıra dövizini veya altınını bozdurup peşinat yatırmak isteyen de kur yükselişi oranında yeni bir indirim daha alacak. 400 proje ve 100 bin konutun yer aldığı kampanya, 31 Ekim tarihinde sona erecek.

Şehir şehir kampanya

Kampanyaya her geçen gün yeni firma ve projeler dahil oluyor. Öyle ki pek çok Anadolu şehrinden firmalar, gayrimenkul sektörünün çatı örgütleriyle irtibata geçerek üye olmak, ya da destek vermek talebinde bulunuyor. Ev sahibi olmak isteyenleri  Ankara  ve  İzmir  gibi büyükşehirlerde de çeşitli projelerde birçok ödeme planı ve indirim imkanı bekliyor. 

Denizli, Nevşehir, Niğde, Kocaeli, Konya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Trabzon,  Adana  gibi pek çok şehirde konut sahibi olmak isteyenler, kampanya fırsatlarıyla birlikte oldukça uygun fiyatlara ev sahibi olabiliyor. 
 


Geri Dön