20 / 04 / 2024

Konutta eylül fırsatı!

Konutta eylül fırsatı!

Yaz aylarındaki durgunluğu aşmak için kampanyalara hız veren gayrimenkul firmaları, sonbaharla birlikte tüketicilere avantajlı seçenekler sunuyor.



Bayram öncesi planlanan kampanyalarla başlayan hareketlilik yeni projelere de yansımaya başladı. Konut alımını erteleyen kararsız tüketicilerin satış ofislerine gelmeye başladığını kaydeden Babacan Holding Ceo’su Mehmet Babacan, ’’Faiz oranlarındaki dalgalanmaya rağmen gelen müşterilerimize özel seçenekler sunuyoruz. Onların menfaati için firma olarak faiz yükünü sübvanse ediyoruz.  Dövizdeki gerileme alımlarını erteleyenleri harekete geçirdi. Bu kesimin kararsızlıklarını bitirmede yardımcı oluyoruz. Piyasa artık bundan geriye gelmeyecektir” diye konuştu. 

 

1.950 TL taksitle daire 

Babacan Holding’in Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği Prime Suites’te tapular hemen teslim edilirken sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olmak mümkün. 

 

Yüzde 5 peşinat 

Luxera Gayrimenkul’ün Yenibosna ve Mahmutbey’de hayata geçirdiği iki projesinde bayrama özel kampanya devam ediyor. Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerini metro hatları üzerinde konumlandıran firma, 120 ay vade ve yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkânının yanı sıra müşterilerine alternatifli ödeme seçenekleri de sunuyor. 

 

Erken teslim sevinci 

Sarılar İnşaat imzasıyla Kağıthane’de inşa edilen Mevsim İstanbul’da erken teslim avantajıyla yüzde 1 peşinat ve 120 aya kadar banka kredili ödeme seçeneği sunulurken, yüzde 25 peşinatla şirket bünyesinde 36 ay taksit imkânı da mevcut. 

 

395 bine balkonlu daire 

Çukurova Gayrimenkul’ün Kartal’da konumlandırdığı iki bloklu projede 1+1’den 4+1’e farklı tipteki daireler için tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin, yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Diğer seçeneklerde ise liste fiyatı üzerinden vade farksız olarak; yüzde 50 peşin, yüzde 25 Ocak 2018’de, yüzde 25 Ocak 2019’da ödeme veya yüzde 10 peşin, yüzde 30 Eylül 2017’de, yüzde 30 Nisan 2018’de, yüzde 30 Eylül 2018’de ödeme imkânı tanınıyor. 

 

180 bin liradan başlıyor 

Peşin alımlarda 180 bin liradan başlayan fiyatlarla (Babacan Palace) satışta olan dairelerin yer aldığı projelerin bazılarında anahtar teslim fırsatı sunulurken, bazılarında ise inşaat süreci devam ediyor. İşte bu projelerden öne çıkanlar:   “Akzirve – Strada (Bahçeşehir),  Avrupa Konutları projeleri (Başakşehir- Ataköy- Ümraniye), Babacan Premium, Babacan Palace, Babacan Port Royal (Beylikdüzü – Kçekmece) Demir İnşaat -Demir La Vida (Hadımköy)”

 

20 BİN TL DAHA UCUZA

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de yükselen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe bölgesinde inşa edilen ‘Evinpark Kadıköy’ projelerinde lansman öncesi ödeme avantajları devam ediyor. Projelerden konut sahibi olmak isteyenleri bugünlere özel ayrıca yüzde 10 indirim de bekliyor. 

 

Peşine indirim

Bugüne kadar 75 bin aileyi uygun ödeme modelleriyle ev sahibi yapan KİPTAŞ, İstanbul Bahçeşehir’deki Vaditepe projesindeki son anahtar teslim daireleri yüzde 20 peşin indirimi kampanyasıyla satıyor. Projedeki 202 metrekarelik 4+1 tipi daireler 620 bin lira seviyesinden başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 



Güneş / Mehmet Canıtatlı 


Geri Dön