25 / 04 / 2024

Konutta indirim kampanyası ile 2,5 günde 50 milyonluk satış!

Konutta indirim kampanyası ile 2,5 günde 50 milyonluk satış!

Türkiye için kazanç vakti kampanyası 29 Ağustos’ta başladı ve 31 Ekim’e kadar devam edecek. Kampanya ile bekle-gör durumundaki vatandaş harekete geçti..



Türkiye için kazanç vakti kampanyası bekle-gör durumundaki vatandaşı harekete geçirdi. Büyük kampanya 29 Ağustos'ta başladı ve 31 Ekime'e kadar devam edecek. 

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; Ağustos ayını 100 milyon lira ciro ile kapatmayı beklediklerini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "2.5 günde 50 milyon liralık satış yaptık. 120 ay vade kullananlar da var ama vatandaş ağırlıklı olarak peşin ödemedeki indirimlerden faydalanıyor. Özellikle uygun fiyatlı evler daha hızlı sahibini buldu" ifadelerini kullandı. 

Vatandaş fırsatı gördü

Altan Elmas, 3+1 ve 4+1 dairelerin tercih edildiğini söyledi. Elmas, "Bu da gösteriyor ki oturumcu kesim kampanyadan faydalanıyor" dedi. Elmas, kendi bünyelerinde 60 ay 0 faiz imkânı da sunduklarını belirterek şunları söyledi; "31 Ekim’e kadar KDV yüzde 18’den 8’e, tapu harcı yüzde 4’ten 3’e düştü. Bir de bu kampanya devreye girince vatandaş fırsatı gördü. Bu tür kampanyalar sayesinde daha geniş kesimlere konut alma imkanı sunmuş oluyoruz. Özellikle gençler, yeni evlenenler ya da ilk evini almak isteyenler için böyle zamanlar tarihi fırsat dönemleri oluyor" Elmas, konuta olduğu kadar dükkan ve ofislere de ilgi olduğuna dikkat çekti.

Altan Elmas, firmaların uzun süredir maliyet artışını konut fiyatlarına yansıtmadıklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; "2 yıldır fiyatlar yüzde 10’un üzerinden artmıyor. Ama sadece bu yıl maliyetler yüzde 29 artış gösterdi. Fiyat 3 ay, 6 ay artmayabilir ama 1 yıl olmaz. Stoklar eridikçe firmalar maliyet artışını satış fiyatına yansıtacak. Vatandaşlarımıza bu fırsatı iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyoruz. Konut alanlar hep kazançlı çıkmıştır. Bu kampanyadan alanlar ise bir kaç kat kazançlı çıkacak"

15 soruda Türkiye için kazanç vakti kampanyası!
 


Geri Dön