18 / 04 / 2024

Konutta Ramazan fırsatları!

Konutta Ramazan fırsatları!

Gayrimenkul projelerinde Ramazan ayıyla birlikte yeni kampanyalar da başladı. Kampanyalar çerçevesinde çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. “Hemen teslim” projelerin yanı sıra yapımı devam edenler de var.



Ramazan süresince geçerli olacak kampanyalarda “hemen teslim” projelerin yanı sıra yapımı devam edenler de var. Kampanyalar çerçevesinde çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Buna göre, uzatılan vade süreleri, “0” faiz imkanları ve pek çok indirim, konut alıcısını bekleyen fırsatlar arasında. 




1- DAP Yapı’dan hemen teslim



Konutta Ramazan fırsatları!



Taksim’de geliştirdiği, mimari tasarım unsurlarını “bal peteği”nden alan DAP Yapı, “Taksim Petek Residence” projesini, Ramazan kampanyası kapsamında 50 ay vade ve “0” faiz imkanıyla, hemen teslim olarak sunuyor. Rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşan, Taksim Petek Residence’da, dairelerin tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor. 


132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı bina sistemi teknolojisiyle hayata geçirilen Taksim Petek Residence’da, 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza bulunuyor.


http://taksimpetekrezidans.com/




2- 25 bin lira indirim


Konutta Ramazan fırsatları!



Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim “Liva” ve “Köyceğiz” projeleri için Ramazan boyunca bir indirim kampanyası düzenliyor. 6 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Liva ve Köyceğiz projelerinden konut alan herkese liste satış fiyatı üzerinden 25 bin lira özel indirim uygulanacak. Peşin veya banka kredili ödemelerde, satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisiyle ödenmesi durumunda, yüzde 20 peşin indirimi uygulanacak. Peşin ödemelerde her iki projede de doğrudan tapudan satış imkânı bulunuyor.


sinpaskoycegiz.com.tr




3- Hem peşinatsız hem faizsiz


Konutta Ramazan fırsatları!


DKY İnşaat, İstanbul’un merkezi noktalarında yükselen 6 projesi için, Ramazan ayına özel indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. DKY Kartal ve Lokum Evler projelerinde, “0 Peşinat, 0 Faiz” veya “Yüzde 20 Peşin İndirimi”, DKY ON Kağıthane  projesinde ise aylık 2 bin 500 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 


Bununla birlikte Suadiye, Göztepe ve Erenköy’de bulunan DKY Cadde projelerinde ise “Yüzde 50 peşin öde, gerisini taşın öde” kampanyası da Ramazan boyunca devam edecek.


http://www.dkyinsaat.com/




4- Karat 34’te 36 ay faiz yok


Konutta Ramazan fırsatları!


Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat tarafından emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen “Karat 34” projesi, Basın Ekspres Yolu üzerinde, 3’ü rezidans, 3’ü de ofis olmak üzere toplam 6 blok olarak yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası’nın iş ve yaşam aksının kesiştiği noktada konumlanan Karat 34’ten Ramazan ayı boyunca 36 ay sıfır faiz kampanyasıyla konut sahibi olmak mümkün. Projede, toplam 470 konut ile 123 adet ofis 28 ticari ünite yer alıyor.



www.karat34.com.tr/




5- Peşinatsız ‘Nefes’ alın!



Konutta Ramazan fırsatları!


Ortadoğu Grup, Aydos Ormanı’na komşu olarak inşa ettiği “Resim İstanbul Projesi”nin etabı “Resim İstanbul Nefes”te, peşinat ödemeden düşük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 345 bin liradan başlayan avantajlı fiyatların yer aldığı projede, Ramazan ayına özel yapılan kampanyayla yüzde 10 indirimli peşinatsız banka kredili ödeme veya firma bünyesinde 36 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. 


www.ortadogugrup.com.tr



Milliyet





Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ramazan ayının girmesiyle birlikte inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalar da müşteriler için cazip fırsatlar sunmaya başladı. Birçok firma, konut satabilmek için müşterilerine uzun vadeli faizsiz kredi teklifinde bulunuyor. 


DAP Yapı'nın Taksim'de yaptığı projesi Taksim Petek Residence, Ramazan kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak bir teklif sunuyor. Kampanya kapsamında konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan Petek Residence'dan yerini almak isteyenler, hemen teslim fırsatıyla 50 ay vade ve 0 faiz sisteminden yararlanabiliyor. Rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşan, bal peteği motifli mimarisiyle DAP Yapı'nın konsept projeler zincirinin son halkası olan Taksim Petek Residence'da rezidanslann tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor. 132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı bina sistemi teknolojisiyle hayata geçirilen Taksim Petek Residence'da, 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza bulunuyor. 


Ortadoğu Grup ise İstanbul'un oksijen oranı en yüksek yerlerinden Aydos Ormanı'nın yanı başında inşa ettiği Resim istanbul Projesi'nin en özel etabı Resim İstanbul Nefes'te, peşinat ödemeden düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 345 bin liradan başlayan avantajlı fiyatlann yer aldığı projede. Ramazan ayına özel yapılan kampanyayla yüzde 10 indirimli peşinatsız banka kredili ödeme veya firma bünyesinde 36 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. 


Hem doğanın içinde sağlıklı bir yaşam hem de merkezi noktalara kolay ulaşmak isteyenlerin tercihi Resim İstanbul Nefes Projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projebeyaz, Helis More projesinde ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Ramazan ayına özel bu kampanya, yatmmcırun en büyük sıkıntısı olan kiracı problemini bitiriyor. 


Kampanya ile kira geliri yüzde 100 garanti ediliyor. Projenin tamamlanması ile kiralama hizmet anlaşması sağlanan 1+1 ev sahibi müşterilere, 3 sene boyunca 3 bin TL sabit kira öde mesi taahhüdü veriliyor. Konut fiyatları ise 487 bin 500 TL'den başlıyor. 


İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir cok firma, Raman ayına özel kampanyalar düzenleyerek müşterilerine faizsiz kredili ev alma imkanı sundu. 




Zaman




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Yaz durgunluğunu aşmak isteyen konut geliştiricileri Ramazan’a özel kampanya başlattı. Bir ay boyunca 25 bin liraya varan indirim, 50 ay sıfır faizin yanı sıra, aylık 2 bin 500 liradan başlayan taksit imkanı konut alıcılarına sunulacak.


Kredi faizlerinin halen yüksek olması ve yaz döneminde satışların azalmasıyla birlikte konut geliştiricileri harekete geçti. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kampanyalara başlayan proje üreticileri, ev sahibi olmak isteyenlere uzun vade süreleri, “0” faiz imkanı ve pek çok indirim imkanı sunuyor. Bu kampanyalarda 25 bin liraya kadar indirim, 50 aya kadar sıfır faizin yanı sıra, “Yüzde 50 peşin öde, gerisini taşın öde”, 3 bin lira kira taahhüdü ve aylık 2 bin 500 lira taksitle ev alma olanakları dikkat çekiyor.


DAP YAPI’DA HEMEN TESLİM

DAP Yapı’nın Taksim’de geliştirilen projesi Taksim Petek Residence, Ramazan Kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara Ramazan teklifini sunuyor. Kampanya kapsamında konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan petek tasarımla Petek Residence’dan yerini almak isteyenler, hemen teslim fırsatıyla 50 ay vade ve 0 faiz sisteminden yararlanabiliyor. 132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı bina sistemi teknolojisiyle hayata geçirilen Taksim Petek Residence’da, hemen teslim durumda 112 rezidans, 15 ofis bulunuyor.


25 BİN LİRALIK İNDİRİM

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim “Liva” ve “Köyceğiz” projeleri için 6 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlattı. Kampanyada, Liva ve Köyceğiz projelerinden konut alan herkese liste satış fiyatı üzerinden 25 bin lira özel indirim uygulanacak. Peşin veya banka kredili ödemelerde, satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisiyle ödenmesi durumunda, yüzde 20 peşin indirim söz konusu. Peşin ödemelerde her iki projede de doğrudan tapudan satış imkânı bulunuyor.


ORTADOĞU GRUP’TA ‘PEŞİNATSIZ’ SATIŞ

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Nefes, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde kampanya başlattı. Fiyatların 345 bin liradan başladığı Resim İstanbul’da kampanya ile yüzde 10 indirim, peşinatsız banka kredili ödeme veya firma bünyesinde 36 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. Resim İstanbul Nefes Projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Mod İstanbul Projesi ise 3 bin 770 metrekare alan üzerinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp Projesi de 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden bulunuyor.


DKY’DE AYLIK TAKSİT 2.500 TL

DKY İnşaat, İstanbul’un merkezi noktalarında yükselen 6 projesi için, Ramazan ayına özel indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. DKY Kartal ve Lokum Evler projelerinde, “0 Peşinat, 0 Faiz” veya “Yüzde 20 Peşin İndirimi”, DKY ON Kağıthane projesinde ise aylık 2 bin 500 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Bununla birlikte Suadiye, Göztepe ve Erenköy’de bulunan DKY Cadde projelerinde ise “Yüzde 50 peşin öde, gerisini taşın öde” kampanyası da Ramazan boyunca devam edecek.


KARAT 34 FAİZİ 36 AY SIFIRLADI

Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen “Karat 34” projesi, Basın Ekspres Yolu üzerinde, 3’ü rezidans, 3’ü de ofis olmak üzere toplam 6 blok olarak yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası’nın iş ve yaşam aksının kesiştiği noktada konumlanan Karat 34’ten Ramazan ayı boyunca 36 ay sıfır faiz kampanyasıyla konut sahibi olmak mümkün. Projede, toplam 470 konut ile 123 adet ofis 28 ticari ünite yer alıyor. Daire fiyatları 229 bin liradan, ofis fiyatlarıda 874 bin liradan başlıyor.


3 BİN LİRA KİRA GARANTİSİ

Projebeyaz, Helis More projesinde yeni bir kampanya başlattı. Ramazan ayına özel bu kampanya yatırımcının en büyük sıkıntısı olan kiracı problemini bitiriyor. Kampanya ile kira geliri yüzde 100 garanti ediliyor. Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, Anadolu Yakası’ndaki en karlı merkezi Kartal’da yükselen Helis More’un, yeni 1+1 yatırımcıları için muhteşem bir kampanya hazırladıklarını belirtti. Buna göre projenin tamamlanmasından sonra kiralama hizmet anlaşması sağlanacak olan 1+1 tipi daire yatırımcılarına 3 sene boyunca 3 bin TL sabit kira ödemesi taahhüdü veriliyor. Yani evlerini 3 sene boyunca Projebeyaz kiralıyor. Projede 487 bin 500 TL’den başlayan fiyatlar ile daireler yeni yatırımcıları bekliyor.


216 BUTİK İNDİRİMİ YÜZDE 10+3

216 Yapı, Çekmeköy’de yükselen 216 Butik Plus projesinden konut almak isteyenler için peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 10+3 şeklinde indirim imkanı sunuyor. İki blokta toplam 123 konut bulunan projede konut tipleri 1+1’den başlıyor ve 3+1’e kadar çıkıyor. Fiyatlar 342 bin liradan başlıyor. Kozyatağı’nda mahalle konseptli ‘216 Bahar’ projesinde de Ramazan kampanyası var. Toplam 58 dairenin olduğu rezidans blokundan ev almak isteyenler daire bedelinin yüzde 50’sini peşin ödeyecek. Geri kalan yüzde 50’lik kısım ise teslimde ödenebilecek.




Karar


Geri Dön