16 / 04 / 2024

Konya Ahırlı Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Ahırlı Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ahırlı’da yeni yapılan Şehir Konağı’nın açılışına katıldı.



Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile beraber Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Ahırlı Şehir Konağı’nın açılışı yapıldı.

Konya Ahırlı Şehir Konağı hizmete açıldı!

Milliyet'te yer alan habere göre; şehir konağının açılışında önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediyesi’nin adına yakışır hizmetlerinden bir tanesini açtıklarını kaydetti. Sorgun, “Ahırlı’yı her gelişimde farklı görüyorum. Burada tarım ve hayvancılık gün gün gelişiyor. 12 binin üzerinde büyükbaş hayvanı var. Elhamdülillah Türkiye üretiyor. Konya üretiyor, Ahırlı’mız üretiyor. Bu hizmetleri dolayısıyla başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Ahırlı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Açılış sonrasında Şehir Konağı’nı gezip incelemeler gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretlerini değerlendirdi. 2014'teki Yeni Büyükşehir Yasası'yla beraber ilçelerin eksiklerini gidermek için büyük bir çaba sarf ettiklerinden bahseden Altay, “Seydişehir'de itfaiye binasının, Ahırlı'da şehir konağının açılışını gerçekleştirdik. Hem temel ihtiyaçların gideriliyor hem de sosyal hayatla ilgili eksikler tamamlanıyor. Konya'nın 31 ilçesinde ilçe başkanlarımızla belediye başkanlarımızla birlikte yaşayan insanların konforunu artırmak, gelirlerini artırmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Ahırlı’mızda hayvancılıkla ilgili ciddi bir varlık oluştu. Biz de tarımsal ve hayvansal desteklerimizi burada yaşayan insanların gelirini artırmayı arzu ediyoruz.” diye konuştu. 

Konya Ahırlı Şehir Konağı hizmete açıldı!

ZİYARETLER YALIHÜYÜK’TE DEVAM ETTİ

AK Parti Konya Milletvekili Sorgun, Başkan Altay ve beraberinde bulunan heyet, Yalıhüyük'e de bir ziyaret yaparak Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer ile buluştu. Belediye binasında gerçekleşen görüşmede Sorgun ve Başkan Altay, 2021 yılı için ilçeye planlanan yatırımların istişaresini yapılmasının ardından Büyükşehir Belediyesi'nce ilçeye kazandırılması planlanan Yalıhüyük Şehir Konağı inşaatında incelemeler gerçekleştirdi.


Geri Dön