20 / 04 / 2024

Konya Akşehir'de sentetik çim saha çalışmaları tamamlandı!

Konya Akşehir'de sentetik çim saha çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Yasası ile Konya’nın Akşehir ilçesinin bir mahallesi haline gelen Doğrugöz’de, Akşehir Belediyesi tarafından başlatılan sentetik çim saha çalışmaları tamamlanarak bitirildi.



Akşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarda, Doğrugöz’deki mevcut halı sahanın bakım ve onarımı yapılarak sahanın sentetik çim saha haline dönüşmesi sağlandı.

Doğrugöz Mahallesi’ndeki yapımı tamamlanan sentetik çim sahada incelemelerde bulunan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Değerli hemşehrilerimiz, Nasreddin Hoca’mızın torunları hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır. Akşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın zihnen, bedenen ve sosyal yönden en iyi hizmetleri alması yaşam kalitesinin artırılması için hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı artırarak devam sahada bakım ve onarım çalışmaları yaparak bu sahanın sentetik çim saha haline dönüşümünü sağladık. 30x50 metre ebatlı bu sentetik çim sahamız 120 bin TL ye mal oldu. Çevresindeki müştemilattaki çalışmalarımızda kısa sürede tamamlanacak. Doğrugözlü gençlerimizin daha aktif bir şekilde spor yapabilecekleri bu tesisimizin gençlerimize ve Doğrugözlü hemşehrilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön