19 / 04 / 2024

TOKİ Konya Beyşehir 2. etabın inşaatı başladı!

TOKİ Konya Beyşehir 2. etabın inşaatı başladı!

Konya Beyşehir'de, 2. etap proje kapsamında yürütülecek TOKİ konutlarının yapım çalışmaları başladı. Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, inşaatı inceledi.



Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,  TOKİ  Başkanlığı tarafından ihale edilen ve ihaleyi üstlenen firma tarafından hafriyat ve temel kazma çalışmaları başlatılan inşaat alanında incelemede bulundu. Başkan Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir'de 2. etap toplu konutlarının Avşar Mahallesi'nde 1. etap konutlar ile Küçükavşar Mahallesi arasındaki alana inşa edileceğini belirterek, "İhale sürecinin tamamlanması ile birlikte burada yine göl manzarasına sahip bir 469 konut daha yükselmeye başlayacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi. Beyşehir Belediyesi'nin girişimleri ile yaklaşık 8 ay önce başlayan sürecin ön taleplerin alınması ve ilgili bankaya ödemelerin yapılmasının ardından başladığını hatırlatan Özaltun, ardından TOKİ Başkanlığı ile gerekli yazışma, prosedürlerin tamamlanması ve görüşmeler sonrasında üretilen toplu konut projesinin hayata geçirilmesi için düğmeye basıldığını söyledi. Yeni konutların hızlı bir şekilde yapılarak hak sahiplerine teslim edilmesinin en büyük beklentileri olduğunu dile getiren Özaltun, sadece Beyşehir merkez değil ilçeye bağlı Huğlu Mahallesi'nde de önümüzdeki günlerde 100 adet toplu konut yapımı için ihale sürecinin başlayacağını vurguladı. 



Anadolu Telgraf




Haber Milliyet Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Konya Avşar Mahallesi'nde yapılacak konutların İnşaatının başladığını belirten Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Göl manzarasına sahip 469 konut inşa edilecek, ilçemize hayırlı olsun" dedi 


Konya Beyşehir'de 2. etap proje kapsamında yürütülecek TOKİ konutlarının yapım çalışmaları başladı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, TOKİ Başkanlığı tarafından ihale edilen ve ihaleyi üstlenen firma tarafından hafriyat ve temel kazma çalışmaları başlatılan inşaat alanında incelemede bulundu. 

Sekiz aylık süreç Başkan Özaltun, burada yaptığı açıklamada, Beyşehir'de 2. 

etap toplu konutlarının Avşar Mahallesi'nde 1. etap konutlarla Küçükavşar Mahallesi arasındaki alana inşa edileceğini belirterek, "İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte burada yine göl manzarasına sahip 469 konut daha yükselmeye başlayacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi. 


Beyşehir Belediyesi'nin girişimleriyle yaklaşık sekiz ay önce başlayan sürecin ön taleplerin alınması ve ilgili bankaya ödemelerin yapılmasının ardından başladığını hatırlatan Özaltun, ardından TOKİ Başkanlığı'yla gerekli yazışma, prosedürlerin tamamlanması ve görüşmeler sonrasında üretilen toplu konut projesinin hayata geçirilmesi için düğmeye basıldığını söyledi. 



Milliyet Ek


Geri Dön