19 / 04 / 2024

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri hava koşullarının elverdiği süreçte sıcak asfalt çalışmasını sürdürmeye devam ediyor.



Ereğli’de değişim ve dönüşüm atağının hızlı bir şekilde yol aldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’de 25-30 yıldır girilmeyen, asfalt yüzü görmemiş sokaklara sıcak asfalt döktüklerini kaydetti. Hava şartlarının elverdiği süreçte sıcak asfalt çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Özgüven, "Bozuk ve deforme olan yolların sağlıklı ve uzun soluklu olarak halkımıza hizmet vermesi için çalışıyoruz. Amacımız Ereğli’nin herkes için yaşanabilir, modern bir kimliğe kavuşmasını sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda ekiplerimizin çalışmaları hızlı bir şekilde devam etmektedir. Artık Ereğli’nin her köşesi asfaltla tanışıyor. Ereğli modern kent kimliğine bürünüyor" dedi.


Başkan Özgüven şu an Aydınlar Mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarının altyapısı tamamlanan bölgelerde öncelikli olarak gerçekleştiğini belirterek, "Sadece sıcak asfalt değil, orta refüj, kaldırım çalışmaları ile de hizmet üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Vatandaşlar, emeği geçen Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.


Hürriyet


Geri Dön