24 / 04 / 2024

Konya Ereğli'ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Konya Ereğli'ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kapalı Pazar için yer belirleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özgüven, Ereğli’ye yakışan modern bir Kapalı Pazaryeri için çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti..



Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kapalı Pazar için yer belirleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ereğli’ye yakışan modern bir Kapalı Pazaryeri için çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Özgüven, “İmar Müdürlüğü ekiplerimiz yer belirleme çalışmalarını başlattılar. Kapalı Pazaryeri yapımı için sürdürülen çalışmalar kapsamında uygun alanları belirleyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde yer tespitinin ardından proje çalışmasını başlatacak ve Ereğli’ye yakışan modern bir Kapalı Pazaryeri yapacağız” dedi.

Yeni yapılacak olan Kapalı Pazaryerinin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hizmet vereceğini ifade eden Başkan Özgüven, “Yazın toz, kışında yağıştan dolayı hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarımız sorunlar yaşıyordu. Bu sorunların önüne geçeceğiz. Çağdaş ve modern mimarisiyle dikkat çeken, Ereğli’ye yakışan bir kapalı Pazaryerini Ereğli’ye kazandıracağız” diye konuştu.


Milliyet


Geri Dön