18 / 04 / 2024

Konya Güneysınır'da 5,9 milyon liralık ana cadde yatırımı yapıldı!

Konya Güneysınır'da 5,9 milyon liralık ana cadde yatırımı yapıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Güneysınır ilçesindeki düzenlemede 16,3 ton asfalt kullanıldığını ve 9 bin metrekare tretuvar yapıldığını belirtti. Akyürek yatırımın 5,9 milyon liraya mal olduğunu söyledi.



Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile Güneysınır ilçesinde 5,9 milyon liralık ana cadde düzenlemesi projesini hayata geçirdi.


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanına giren ilçelerde ana cadde yatırımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yeni yasa ile ilçelerde başlattıkları topyekun kalkınma hamlesinde önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, bu kapsamda prestij cadde düzenlemelerine büyük önem verdiklerini dile getirdi. İlçe merkezlerinde yapılan düzenlemelerde asfaltı, kaldırımı, bisiklet yolu, refüjü, su ve kanalizasyon hattı, yağmur suyu drenaj hattıyla örnek caddeler oluşturduklarını vurgulayan Başkan Akyürek, Güneysınır ilçesinde 2 caddede düzenleme yapıldığını ifade etti. Konya Bulvarı ve Atatürk Caddelerindeki çalışmalarda 16,3 ton asfalt kullanıldığını ve 9 bin metrekare tretuvar yapıldığını belirten Başkan Akyürek, yatırımın 5,9 milyon liraya mal olduğunu söyledi.


Milliyet


Geri Dön