18 / 04 / 2024

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 



Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde yapılan  içerisinde kapalı semt pazarı, halı saha, ticari alanlar, zabıta karakolu ve çok amaçlı salonların yer alacağı kompleksin inşaatını inceledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Meram Belediyesi tarafından inşa edilen projenin yıl sonuna tamamlanması planlanıyor. 

Meram’da yapılan yatırımla ilgili konuşan Toru, “Harmancık, Karahüyük, Lalebahçe ve Gülbahçe Mahallelerinin ihtiyacı olan sosyal donatıların yer aldığı kompleks ve kapalı semt pazarı ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projemizde bu bölgemizin ihtiyacı olan kapalı semt pazarımız ile birlikte halı saha, ticari alanlar, zabıta karakolu ve beyler için çok amaçlı bir salonumuz bulunuyor. Toplam inşaat alanımız 5000 metrekare. Kompleksimizin yılsonuna kadar tamamlanarak halkımızın istifadesine sunacağız. Meram Belediyesi olarak yaptığımız tüm projelerde tek bir fonksiyonu olan değil o bölgenin ihtiyacı olan bütün alanları birleştirmeye çalışıyoruz. Burada da hem spor hem sosyal tesis hem de kapalı semt pazarını birleştirerek büyük bir kompleksi inşa etmiş oluyoruz. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.


Geri Dön