20 / 04 / 2024

Konya Seha Mimoza Konutları'nda 89 bin 800 TL'ye!

Konya Seha Mimoza Konutları'nda 89 bin 800 TL'ye!

Seha Mimoza Konutları  ile Konya'da yeni bir yaşam başlıyor



Konya'nın yeni çekim merkezi Selçuklu'da hayata geçirilen Seha Mimoza Konutları projesinde 2 blok yarından itibaren satışa sunuluyor.

Konya'daki yenilikçi yaşam projelerinin mimarı Seha Yapı, farklı tasarımı, ulaşım ana arterlerine yakınlığı ve uygun ödeme koşulları ile yaşanabilir mekanlar sunmaya Seha Mimoza ile devam ediyor. Artan nüfusunun yanı sıra eğitim, sağlık ve iş merkezlerine yakınlığı ile yeni çekim merkezi olan Selçuklu'da yükselecek olan Seha Mimoza'da ilk etap daireler yarın satışa sunuluyor. Ortalama 140 metrekare brüt alanı bulunan 3+1 dairelerin satış fiyatı, 89 bin 800 TL ile 118 bin 300 TL arasında değişiyor.

Otogar ve tramvay yoluna 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Seha Mimoza'nın inşaatına Mayıs 2010'da başlanacak. 12 bin 476 m2 arazi üzerinde 30 bin 912 metrekare inşaat alanında kurulacak projede, 11 katlı 2 blok ve 12 katlı 2 bloktan oluşmak üzere toplam 4 blokta 184 konut yer alıyor.

İnşaatının bir yılda tamamlanarak Ağustos 2011'de dairelerin teslim edilmesi hedeflenen Seha Mimoza'da her daireye bir araçlık otopark ve güvenlik hizmeti standart olarak sunuluyor. Isı ve su yalıtımlı dış cepheleri olan bloklarda daire içlerinde birinci sınıf seramik kaplama ve laminat parke kullanılıyor. Ön kayıtların devam ettiği ve ilginin yüksek olduğu Seha Mimoza'da ilk etapta iki bloğun satışına başlanacak.

Seha Mimoza'nın uygun ödeme imkânları ve farklı mimarisi ile cazip bir yatırım aracı olacağını belirten Seha Yapı Genel Müdürü Ahmet Buğa, "Seha Yapı olarak stratejimiz, Seha Yapı konutlarından alan herkesin mutlaka kazanç sağlamasıdır. Bu yaklaşımımızla hızla değer kazanan Selçuklu'nun gelişiminde önemli bir yere sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. İlçede hayata geçirdiğimiz her proje, bulunduğu yere değer katıyor ve bizi `daha yaşanabilir bir dünya' vizyonumuza bir adım daha yaklaştırıyor" dedi. Seha Yapı'nın öncelikli prensibinin konutları vaat ettiği tarihte teslim etmek olduğunu ve müşterilerinin nasıl bir daire alacakları konusunda firmaya tam güven duyduğunu belirten Buğa, "Seha Mimoza ile müşterilerimizle aramızdaki güven bağını daha da güçlendireceğiz" diye konuştu.

İttifak Holding iştiraklerinden Seha Yapı 1988 yılında kuruldu. Hızlı bir büyüme trendine giren şirket, son beş yılda 6 binin üzerinde konutun yanı sıra, alışveriş merkezleri, altyapı, köprü ve yol projeleri üreterek, Konya'nın yıllık en fazla konut üretme kabiliyeti ve kapasitesine sahip inşaat firması konumuna geldi. Seha Yapı'nın devam eden projeleri arasında, Nisan 2009'da inşasına  başlanan ve yapım tekniği ile farklılaşan Konya'nın en prestijli konut projesi Kule Konaklar, 220 konuttan oluşan Selçuklu'daki Seha Gardenya Konutları ve Seha Mimoza Konutları ile  Ankara  Etimesgut'taki Simgeşehir yer alıyor.

www.sehayapi.com

 


Geri Dön