19 / 04 / 2024

Konyaaltı Yaşlılar Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Konyaaltı Yaşlılar Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

KONYAALTI Belediyesi'nin Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali'nin inşaat çalışmaları tamamlandı. Projenin çevre düzenlemesinde de sona yaklaşıldı.



KONYAALTI Belediyesi'nin ödüllü projesi Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali'nin inşaat çalışmaları tamamlanırken, çevre düzenlemesinde de sona gelindi.


Konyaaltı Belediyesi'nin ödüllü projesi 'Yaşlılar Kreşi', tamamlandı. Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali inşaatında çalışmaları tamamlanırken çevre düzenlemesinde de sona gelindi. Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali'nin inşaat çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şu an çevre düzenlemesinde de sona geldiklerini söyledi. Proje hakkında bilgi veren Başkan Muhittin Böcek, "Özellikle çalışan aileler, gündüz saatlerinde zaman ayırmakta güçlük çektikleri büyüklerini Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali'ne bırakabilecek. İçinde birçok etkinliğin yer aldığı kreşimizde, büyüklerimiz sosyalleşip keyifli zaman geçirebilecek. Böylece çalışmak durumunda olan yetişkinlerde gönül rahatlığıyla işe gidebilecekler" diye konuştu. 


Projenin yaklaşık 5 milyon liraya mal olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, şöyle konuştu:

"30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesi söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bu projelerden biri olan projenin inşaat çalışmalarını tamamladık. Bu projenin içerisinde 200 kişilik konferans salonu, el sanatları atölyeleri, müzik, bilgisayar ve yabancı dil gibi derslikler, kütüphane, ilk yardım odaları, çatı bahçesi ve çocuk oyun salonları da bulunuyor. Çatı katında oluşturulacak bahçe ile de kadınlarımız ders aralarında ferah nefes alabilecek."


Hürriyet 


Geri Dön