29 / 03 / 2024

Koramic Cermitherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri'ni tanıttı!

Koramic Cermitherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri'ni tanıttı!

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip olan Koramic Yapı Kimyasalları; Avrupa'nın en güçlü markalarından biri olan Cermix ile mükemmel çözümler sunmaya devam ediyor..



İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip olan Koramic Yapı Kimyasalları; Avrupa'nın en güçlü markalarından biri olan Cermix ile mükemmel çözümler sunmaya devam ediyor. 

Epoksi, poliüretan sistemler, seramik yapıştırıcıları, derz dolgu ürünleri ve Cermitherm Dış Cephe Isı Yalıtım malzemelerini kapsayan 3 ana ürün grubunda sektöre sunulan Cermix; geniş ürün portföyü ve yüksek kalitesiyle sektör profesyonellerinin tercihi oluyor. Farklı sıcaklıktaki iki ortam arasındaki ısı transferini azaltan, dış ortam sıcaklığını içeriye sokmadan, içerideki sıcaklığı en iyi şekilde koruyan; tüm yalıtım aşamalarını kapsayan, Cermitherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri tüm yapılarda uzun ömürlü, ekonomik, dekoratif ve son derece güvenli bir ısı yalıtımını sağlıyor. Enerji tüketiminin sürekli olarak yükseldiği ve enerji kaynaklarının talepleri yerine getiremez hale geldiği günümüzde, doğru uygulanmış ısı yalıtım uygulamaları ile enerji tüketiminin azaltılması gerektiğine olan inanç ve misyon ile üretilen Cermitherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri sektör profesyonellerine en sağlıklı çözümleri sunuyor. 


Hürriyet Ek


Geri Dön