23 / 04 / 2024

Körfez Belediyesi emlak vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor!

Körfez Belediyesi emlak vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor!

Körfez Belediyesi veznelerinde 2015 yılı emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor. Körfez Belediyesi veznelerinden alınmaya devam ediyor.



Körfez Belediyesi veznelerinde 2015 yılı emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor.

2015 yılı emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri Körfez Belediyesi veznelerinden alınmaya devam ediyor. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak 30 Kasım 2015 tarihine kadar belediye veznelerinden yapabilecek. Körfez Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2015 yılı Emlak Vergisi 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım 2015 tarihinde sona ereceğini açıkladı. Emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergisi tahsilatlarının Körfez Belediyesi Resmi İnternet Sitesi üzerinden online olarak da yapılabileceğini belirten Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, “Körfez Belediyesi olarak 1 Kasım itibarı ile 2015 yılı emlak vergilerinin 2. taksitlerinin tahsilatlarına başladık. 30 Kasım’a kadar tahsilat işlemlerimiz devam edecektir. Bu noktada ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek ödemelerini yapabilecekler. Bunun yanı sıra belediyemizin veznelerinden,Tütünçiftlik Kültür Merkezi ve Hereke Hizmet Binası veznelerinden nakit ya da kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler” şeklinde bilgi verdi.



Hürriyet


Geri Dön