16 / 04 / 2024

Körfez Tüp Geçit Projesi, Narlıdere'nin önemini arttıracak!

Körfez Tüp Geçit Projesi, Narlıdere'nin önemini arttıracak!

Körfez Tüp Geçit Projesi'nin hayata geçirilmesiyle Narlıdere'nin öneminin daha da artacağına dikkat çeken Münir Tanyer, BulutOrman Evleri'nin de ilçeye prestij kazandıracağını vurguladı.



İzmir'e yapılması planlanan Körfez Tüp Geçit Projesinin çıkış noktasının İnciraltı olduğuna dikkat çeken Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, böylece Narlıdere'nin inşaat sektöründeki önemini artacağını, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağını belirtti. Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere bölgesine ilgiyi artıracağını söyleyen Münir Tanyer, sektörün gelişimini sürdürebilmesi için planlı bir kentsel dönüşümle bu sürecin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. 22 yıldır Narlıdere'de inşaat projeleri yaptıklarını ve yapımını tamamladıkları Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman evleriyle yatırımlarını sürdürdüklerini kaydeden Tanyer, "Narlıdere, Tanyer İnşaat için ayrı önem taşıyor. BulutOrman projesinin lansmanına kısa süre önce başladık. Şimdiden satışlarımız yüzde 50 seviyesinde. Projemiz yine ormana sınır bir arazide doğayla iç içe ve deniz manzarasına sahip. Hem sosyal donatılar hem mimari değer hem de altyapı anlamında önemli bir proje. Ulaşımı da çok rahat. Otoban kavşağına 4 dakika. Alışveriş merkezlerine 7 dakika. Dokuz Eylül Üniversitesine 5 dakika mesafede" diye konuştu. Tanyer İnşaatın önceki projelerinden ev sahibi olanların, kazandıklarını BulutOrman Evleri'nde değerlendirdiğine dikkat çeken Münir Tanyer, "Çeşme, Sığacık, Kuşadası'nda yazlığa gitmek yerine buradan ev alıyorlar. Böylece şehrin merkezinde doğayla içiçe yaşayacaklar. Ege bögesinin her ilinden ayrıca; İstanbul ve Ankara'dan da müşteri grubumuz var" dedi. Münir Tanyer, BulutOrman projesinin satışlarının şimdiden yüzde 50 seviyesine ulaşmasında projenin kalitesi kadar Tanyer inşaatın yıllardır edindiği marka bilinirliği ve güvenin de büyük payı olduğunu sözlerine ekledi. 


DENİZ VE ORMAN MANZARASI 

20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'nin, müşterilerin beklentilerine ve yaşam taleplerine uygun tasarlandığını kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 116 konut bulunduğunu dile getirdi. Sosyal donatı anlamında da birçok olanak sunduklarına belirten Tanyer şu bilgileri verdi: "Burası sadece insanların işten eve gidip gelecekleri bir yer olmayacak. Komşuluk ve dostluk ilişkilerinin de sağlanacağı huzurlu bir ortam oluşturmak istedik. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, ortak alanlar, mini çarşı ve koşu pisti var. Bu projede her yaştan insan kendinden bir şeyler bulacak; keyifli doğa yürüyüşleri yapabilecek. Evlerinden çıkıp hemen ormana ulaşabilecek." 


Sabah Egeli




Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Önümüzdeki dönemde yapılması planlanan Körfez tüp geçit projesinin çıkış noktasının İnciraltı olmasının Narlıdere'nin inşaat sektöründeki önemini artırdığını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağını belirtti. Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere bölgesine olan ilgiyi artıracağını söyleyen Münir Tanyer, sektörün gelişimini sürdürebilmesi için planlı bir kentsel dönüşümle bu sürecin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. 22 yıldır Narlıdere'de inşaat projeleri yaptıklarını ve yapımını tamamladıkları Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman evleriyle yatırımlarını sürdürdüklerini kaydeden Tanyer, "Narlıdere Tanyer inşaat için ayrı önem taşıyor. BulutOrman projesinin lansmanına kısa süre önce başladık. Şimdiden satışlarımız yüzde 50 seviyesinde. Projemiz yine ormana sınır bir arazide doğayla iç içe ve deniz manzarasına sahip" diye konuştu. 



Milliyet Ege




Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan 'Körfez Tüp Geçit' projesinin çıkış noktasının İnciraltı olmasının, Narlıdere'nin inşaat sektöründeki önemini artırdığını söyledi. Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere bölgesine olan ilgiyi artıracağını ifade eden Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağını dile getirdi. Tanyer, Narlıdere'de yapımı devam eden BulutOrman evlerinin yüzde 50'sinin satıldığını sözlerine ekledi.



Posta Ege


Haber Yeni Ekonomi Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Önümüzdeki dönemde yapılması planlanan Körfez tüp geçit projesinin çıkış noktasının İnciraltı olmasının Narlıdere'nin inşaat sektöründeki önemini arttırdığını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağını belirtti. 


Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere bölgesine olan ilgiyi artıracağını söyleyen Münir Tanyer, sektörün gelişimini sürdürebilmesi için planlı bir kentsel dönüşümle bu sürecin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. 


22 yıldır Narlıderede inşaat projeleri yaptıklarını ve yapımını tamamladıkları Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman evleriyle yatırımlarını sürdürdüklerini kaydeden Tanyer, "Narlıdere Tanyer inşaat için ayrı önem taşıyor. BulutOrman projesinin lansmanına kısa süre önce başladık. Şimdiden satışlarımız yüzde 50 seviyesinde. Projemiz yine ormana sınır bir arazide doğayla iç içe ve deniz manzarasına sahip. Hem sosyal donatılar hem mimari değer hem de altyapı anlamında önemli bir proje. Ulaşımı da çok rahat. Otoban kavşağına 4 dakika. Alışveriş merkezlerine 7 dakika. 9 Eylül Üniversitesine 5 dakika mesafede" diye konuştu. 


Yeni Ekonomi



Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Körfez tüp geçit projesinin çıkış noktasının İnciraltı olmasının Narlıdere'nin inşaat sektöründeki önemini arttırdığını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağım belirtti. 


22 yıldır Narlıderede inşaat projeleri yaptıklarım ve yapımım tamamladıkları Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman evleriyle yatırımlarını sürdürdüklerini kaydeden Tanyer, "Narlıdere Tanyer inşaat için ayrı önem taşıyor. BulutOrman projesinin lansmanına kısa süre önce başladık. Satışlarımız yüzde 50 seviyesinde. Projemiz yine ormana sırnr bir arazide doğayla iç içe ve deniz manzarasına sahip. 


Hem sosyal donatılar hem mimari değer hem de altyapı anlamında önemli bir proje. Ulaşımı da çok rahat. Otoban kavşağına 4 dakika. Alışveriş merkezlerine 7 dakika. 9 Eylül Üniversitesine 5 dakika mesafede" diye konuştu. Tanyer, "BulutOrman Evlerinde Tanyer inşaatın önceki projelerinden ev sahibi olanlar, kazandıklarım BulutOrman Evleri'nde değerlendirmeye devam ediyorlar. 


Çeşme, Sığacık, Kuşadasında yazlığa gitmek yerine buradan ev alıyorlar böylece şehrin merkezinde doğayla içiçe yaşayacaklar. Ege bögesinin her ilinden, İstanbul ve Ankaradan müşteri grubumuz var" dedi. 



Ege Telgraf




Haber Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere bölgesine olan ilgiyi artıracağını söyledi.



Önümüzdeki dönemde yapılması planlanan Körfez tüp geçit projesinin çıkış noktasının Inciraltı olmasının Narlıdere'nin inşaat sektöründeki önemini arttırdığını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağını belirtti. 


Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere bölgesine olan ilgiyi artıracağını söyleyen Münir Tanyer, sektörün gelişimini sürdürebilmesi için planlı bir kentsel dönüşümle bu sürecin desteklenmesi gerektiğim ifade etti. 


Narlıdere'nin önemi ayrı 


22 yıldır Narlıdere'de inşaat projeleri yaptıklarını ve yapımını tamamladıklan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman Evleri'yle yatırımlarını sürdürdüklerini kaydeden Tanyer, "Narlıdere Tanyer İnşaat için ayrı önem taşıyor. BulutOrman projesinin lansmanına kısa süre önce başladık. Şimdiden satışlarımız yüzde 50 seviyesinde. Projemiz yine ormana sınır bir arazide doğayla iç içe ve deniz manzarasına sahip. Hem sosyal donatılar hem mimari değer hem de altyapı anlamında önemli bir proje. Ulaşımı da çok rahat. 

Otoban kavşağına 4 dakika. Alışveriş merkezlerine 7 dakika. Dokuz Eylül Üniversitesine 5 dakika mesafede" diye konuştu. 


Tanyer, "BulutOrman Evleri'nde Tanyer İnşaat'm önceki projelerinden ev sahibi olanlar, kazandıklarını BulutOrman Evleri'nde değerlendirmeye devam ediyorlar. Çeşme, Sığacık, Kuşadası'nda yazlığa gitmek yerine buradan ev alıyorlar, böylece şehrin merkezinde doğayla içiçe yaşayacaklar. Ege Bölgesi'nin her ilinden ayrıca; İstanbul ve Ankaradan da müşteri grubumuz var" dedi. 


Münir Tanyer, BulutOrman projesinin satışlarının şimdiden yüzde 50 seviye sine ulaşmasında projenin kalitesi kadar Tanyer inşaatın yıllardır edindiği marka bilinirliği ve güvenin de büyük payı olduğunu sözlerine ekledi. 




Özgür COŞKUN/Yenigün 




Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Narlıdere'nin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağını belirtti. Tanyer, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan Körfez Tüp Geçit Projesi'nin çıkış noktasının İnciraltı olmasının, Narlıdere'nin inşaat sektöründeki önemini arttırdığını dile getirdi. 


Kentsel dönüşüm 


Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere bölgesine olan ilgiyi artıracağını söyleyen Tanyer, sektörün gelişimini sürdürebilmesi için planlı bir kentsel dönüşümle bu sürecin desteklenmesi gerektiğini söyledi. 

22 yıldır Narlıderede inşaat projelen yaptıklarını ve yapımını tamamladıkları Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman evleriyle yatırımlarım sürdürdüklerini dile getiren Mlinir Tanyer, "Narlıdere Tanyer inşaat için ayrı önem taşıyor. BulutOrman projesinin lansmanına kısa süre önce başladık. Şimdiden satışlarımız yüzde 50 seviyesinde. Projemiz yine ormana sınır bir arazide doğayla iç içe ve deniz manzarasına sahip. Hem sosyal donatılar hem mimari değer hem de altyapı anlamında önemli bir proje. Ulaşımı da çok rahat. Otoban kavşağına 4 dakika. Alışveriş merkezlerine 7 dakika. Dokuz Eylül Üniversitesi'ne 5 dakika mesafede" diye konuştu. 


116 konutlu proje 


20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'nin, müşterilerin beklentilerine ve yaşam taleplerine uygun tasarlandığını söyleyen Tanyer, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 116 konut bulunduğunu dile getirdi. Tanyer, "Burası sadece insanların işten eve gidip gelecekleri bir yer olmayacak. Komşuluk ve dostluk ilişkilerinin de sağlanacağı huzurlu bir ortam oluşturmak istedik" dedi. 



Yeni Asır


Geri Dön