25 / 04 / 2024

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.



Fenerbahçe, mali sıkıntıyı aşabilme adına birçok girişimde bulunuyor, bunları hayata geçirmek adına projeleri bir bir değerlendiriyor. Sarı-lacivertliler son olarak ellerinde bulunan gayrimenkullerin değerlendirmesi için çalışmalar gerçekleştirdi.

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün gelir akışının durması, döviz kurunun artmasıyla borç yükünün olduğu yerde yükselmesi gibi detaylar başkan Ali Koç’u iyice zorluyor. Personel maaşlarını ödeyen Koç, kulübü bu darboğazdan kurtarmak için çeşitli planlar yapıyor.

Bunların başında da gayrimenkuller ile ilgili projeler geliyor. Konu hakkında daha önce bir takım tarafından planlar hazırlandı. Son olarak somut adımlar da atıldı.

Kenan Evren Lisesi arazisi başta olmak üzere tüm gayrimenkuller için çalışamalar başlatıldı. Anlaşmalarda bulunan firma, bu araziler üzerinde çalışılıyor. Bu arazi ve gayrimenkullerin bulunduğu yere nelerin yapılabileceği ile ilgili projeler hazırlanıyor. Salgının ardından normalleşme süreci ile kulübün bu değerleri satılıp mali sıkıntıya bir nebze olsun çözüm sunulacak.

Bunun yanı sıra başkan Ali Koç’un verdiği talimatla Dereağzı Tesisleri için de yeni bir projeye geçiliyor. Altyapının çalışmalarının devam ettiği bu tesislerin daha verimli hale getirilmesi için harekete geçildi.


Geri Dön