25 / 04 / 2024

Köseköy’de yeni imar yolu açılıyor!

Köseköy’de yeni imar yolu açılıyor!

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde şuyulandırması tamamlanan bölgelerde kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor. 



Yeni imar yollarının yapımları ile kent içi trafik ağını ferahlatmak ve bölgede inşaat sektörüne de canlılık kazandırmak adına Kartepe Belediyesi ekipleri, çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

Özgür Kocaeli'nde yer alan habere göre Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yönetimindeki belediye ekipleri, ilçedeki ulaşım ağını genişletecek ve yapılaşmanın önünü açacak çalışmalara destek veriyor. 

İmar yolu açma çalışmalarında Köseköy Mahallesi’nde Akyüz Sokak ardından İstiklal Sokak üzerinde de yol açma çalışması gerçekleştirildi. İstiklal Sokak üzerinde 200 metre uzunluğunda 12 metre genişliğindeki yeni yol belediye ekiplerince açılarak bölge halkının kullanımına sunuldu. Kartepe Belediyesi, cazibe ve çekim merkezi olan ilçede yeni yerleşim alanları için yeni imar yolları açmaya devam ederek Kartepe’de ki sağlıklı ve planlı kentleşme sürecine katkı sağlıyor.

 


Geri Dön