25 / 04 / 2024

Kosifler Group’tan 100 milyon TL’lik yatırım hamlesi!

Kosifler Group’tan 100 milyon TL’lik yatırım hamlesi!

Türkiye’nin köklü kurumsal aile şirketlerinden olan Kosifler Group, 70. yılında aralarında gayrimenkul ve güneş enerjisi sektörlerinin olduğu çeşitli alanlara 100 milyon TL’lik yatırım yapacağını açıkladı.



Türkiye’nin en köklü kurumsal aile şirketlerinden olan ve BMW grubu markalarının satışını gerçekleştiren Kosifler Group, 70. yılında 100 milyon TL’lik yatırım yapacağını açıkladı.


Kosifler Group CEO’su Temel Aras ve Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif’in katılımıyla düzenlenen toplantıda, grubun yatırım planları ve hedefleri anlatıldı. 


Bu yıl otomotiv perakendeciliği yatırımlarına 60 milyon TL ayıran Kosifler Group, İstanbul Bostancı showroomunu tamamen yenileyip büyütürken, Kavacık’ta yeni showroom ve servis noktası yatırımlarını sürdürüyor. 


Grup, son olarak da Samsun’da yeni bir showroom ve servis yatırımı yaptı. Kavacık ve Samsun’un 2016 yılı bitmeden faaliyete geçmesi planlanıyor. 


Grup, araç kiralama operasyonuna yıl sonuna kadar 7 milyon euro’ya yakın ek yatırım yapacak. Turizmde de 12.5 milyon dolar yatırımkla hayata geçirilecek İstanbul’daki otel projesi ise sürüyor.


CEO Aras, grup olarak yeni iş fırsatlarına da baktıklarını, gayrimenkul ve güneş enerjisi alanında yatırım öngördüklerini kaydetti.


Milliyet




Geri Dön