19 / 04 / 2024

Kosifler Oto, gayrimenkul sektörüne girdi!

Kosifler Oto, gayrimenkul sektörüne girdi!

OTOMOTİV sektöründe faaliyet gösteren Kosifler Oto, gayrimenkul sektörüne de girdi. Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, bir projeye imza atacaklarını söyledi.



İstanbul Kavacık’ta 60 milyon dolara 2 arsa alarak showroom, ofis ve rezidans projelerine imza atmaya hazırlandıklarını belirten Kosif, “Tamamen bir araba markasının yeni trendler ve imzasını taşıyan projeler olacak. Otomobil firması ile her alanda iletişimdeyiz. Onların yeni trendleri, yeni oluşturdukları dizaynları, içerikleri biz de uygulamak zorundayız. Bunun takibini çok yakından yapıyorlar. Bu kalite algısını Kavacık’taki projelerimize yansıtacağız”” dedi.


KÖYLÜDEN ARSA TOPLADI


Otomotiv, kiralama, turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Selim Kosif, Kavacık’daki yeni projeleri için 5 yıl boyunca arsa topladıklarını, bölgenin değerine uygun bir proje üreteceklerini söyledi. 


‘CADDE’DE DÖNÜŞÜM


Kadıköy Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm projelerine imza attıklarını dile getiren Kosif, Körfez bölgelerinden birçok kişinin buraya ilgisi olduğuna şahit olduğunu belirterek, “Vatandaşlık verilirse bu ülkelerden akın olur. Piyasa da canlanır” diye konuştu. Turizm alanında da faaliyetleri bulunduğuna değinen Selim Kosif, “Urfa, Konya, Kütahya, İstanbul ve Mardin olmak üzere beş otelimiz bulunuyor. Küçükyalı’da da otel yatırımımız olacak. Turizmde daha da büyümeyi hedefliyoruz” dedi.



Hürriyet


Geri Dön