26 / 04 / 2024

Koyulhisar 2. Etap TOKİ kayıtları başladı!

Koyulhisar 2. Etap TOKİ kayıtları başladı!

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde TOKİ yatırımları hız kesmiyor. Sivas Koyulhisar 2. Etap TOKİ projesinde kayıtlar başladı. 



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  TOKİ  tarafından Sivas Koyulhisar’a yapılması planlanan 101 adet 2+1 ve 70 adet 3+1 TOKİ projesi tamamlandı. 

 

Sivas Koyulhisar Temi Mevkinde yer alan arsa üzerinde 4 kat 16 daire olmak üzere inşa edilecek olan Koyulhisar 2. Etap TOKİ kayıtları başladı.

 

TOKİ'nin Koyulhisar 2. Etap projesinden konut almak isteyen vatandaşlar 25 Aralık ile 31 Ocak 2018 tarihleri arasında ilçedeki Ziraat Bankası’na, İstanbul’da yaşayan vatandaşlar ise Kağıthane Hamidiye şubelerine giderek TOKİ hesabına 2+1 daireler için 2 bin TL, 3+1 daireler için 4 bin TL başvuru ücretlerini ödemeleri gerekiyor.

 

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli inşa edilecek olan TOKİ projesi hakkında açıklamalar yaptı. Epsileli şunları kaydetti; "İlçemizin konut eksiğini gidermek için yaptığımız başvurular olumlu dönüş almıştır. Yukarı da belirtilen tarihler arasında yapılan kayıtların listesi doğrultusunda TOKİ tarafından ihalesi yapılarak yapımına başlanacaktır. İlçemize vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 


Geri Dön