25 / 04 / 2024

Kozzy AVM'de 2M Migors açıldı!

Kozzy AVM'de 2M Migors açıldı!

Migros Ticaret A.Ş. Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'nde Kozzy 2M Migros'u hizmete açtı



Kadıköy Kozyatağı Bölgesi'nde tüketicinin A'dan Z'ye her türlü ihtiyacını karşılayabileceği, hizmet anlayışı ve ürün çeşitliliği ile fark yaratacak 2M Migros, Kozyatağı'na yeni bir hayat getirdi.

Kozzy 2M Migros, Kadıköy Kozyatağı Bölgesi'nin ilk ve tek 2M Migros'u olarak, Kozzy Alışveriş Merkezi'nde hizmete açıldı. Bu açılışla Migros Grubu yurtdışı dahil olmak üzere 1.706 mağazaya ulaştı. Toplam 1.350 metrekarelik alan üzerinde kurulu Kozzy 2M Migros'ta, meyve sebzeden, balık ve et ürünlerine, şarküteriden unlu mamullere, gıda ve gıda dışı 15 binden fazla ürün çeşidi raflardaki yerini aldı. Kozzy Alışveriş Merkezin'deki 2M Migros, müşterilerine hızlı ve rahat hizmet sunmayı hedefliyor. Kozzy 2M Migros, sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında tüketicilerle buluşacak.

Tüketiciden açılış gününe yoğun ilgi

2M Migros, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'ndeki açılış gününde tüketicilerden yoğun ilgi gördü. Kozyatağı ve çevresindeki geniş hinterland ile bölgedeki en büyük ve geniş kapsamlı süpermarket olma özelliği taşıyor. Kozzy 2M Migros, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'nde en önemli adres olacak. Kolay ulaşımı ve merkezi olmasıyla da tercih nedeni olan mağaza, geniş müşteri kitlelerini buluşturuyor.

Zengin ürün çeşitleriyle iddialı...

Taze ürünlerdeki çeşitliliğin dikkat çektiği Kozzy 2M Migros'ta, yöresel peynirlerden ithal peynir çeşitlerine kadar tüm ihtiyaçları karşılayabilecek zenginlikte ürün yelpazesi bulunuyor. Yirmiden fazla meze çeşidi, misafir ağırlarken zengin bir masa kurmak isteyen müşterilerin yardımına koşuyor. Bol balık çeşidinin bulunduğu balık reyonu da sunduğu taze seçeneklerle öne çıkıyor. Organik kozmetik ürünlerinin de bulunduğu Kozzy 2M Migros, ilk günden ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.


Geri Dön