26 / 04 / 2024

Kripto para analisti açıkladı! Haftaya bu altcoinleri bekleyin!

Kripto para analisti açıkladı! Haftaya bu altcoinleri bekleyin!

Kripto analisti Marcus Kramer, bu hareketlerin çok tanıdık olduğunu belirtti! Peki, kripto paralarda düşüş sürecek mi? İşte ünlü analistin o açıklaması...



Analist, kripto paralara yönelik genel analizini açıkladı

Kriptokoincom'da yer alan habere göre ünlü Kripto analisti Marcus Kramer, Joe Biden yönetimi tarafından Amerikalıların bu zorlu ekonomik zamanlarda hayatta kalmasına yardımcı destek olmak için çok sayıda teşvik kontrolünün büyük olasılıkla BTC’ye gideceğini savunan Kramer, “İkinci olarak, kripto pazarlarına giren kurumsal fonlar (Fidelity, Paypal, Tesla, MicroStrategy vb.) ve hatta şimdi kriptoya giren hükümetler (Miami) bile bunların başında geliyor” şeklinde konuştu.

Deneyimli CEO Bitcoin in yeniden şahlanacağı o tarihi açıkladı!

Yol boyunca daha fazla sarsıntı olabilir, fakat analiste göre, alıcıların, bunun yılın en iyi satın alma fırsatı olduğuna inanarak pazara yeniden girdiği gözlemlendi. Yatırımcı duyarlılığının iyi bir göstergesi, belirli bir süre boyunca uzun pozisyonlar açan yatırımcılara karşı kısa pozisyonlar açan traderların sayısını ölçen vadeli işlem uzun/kısa oranıdır. Şimdi, genellikle bir yükseliş göstergesi olan ticaretin uzun tarafına ağır bir şekilde taşındı. Bunlar, dört ya da beş senden fazla bir süredir kripto para yatırımı yapan kişiler için özellikle endişe verici zamanlar değil. Analist, bu tarz yatırımcılar için bu hareketlerin çok tanıdık olduğunu belirtti.

Skoda Octavia ne kadar? En ucuz Skoda Octavia! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101'den iPhone 12'de dev indirim, bu kez aldın aldın! Stoklar tükenmek üzere! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Cep yakmayan tatil fırsatı! LMC Sassino 470K karavan fiyatları ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön